DEĞERLİ ZAMANLAR EĞİTİM PROGRAMI ALAŞEHİR'DE BAŞLIYOR

21.01.2022 - 08:52, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DEĞERLİ ZAMANLAR EĞİTİM PROGRAMI ALAŞEHİR'DE BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaşehir’de gençlerin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla uygulamaya geçen 'Değerli Zamanlar' eğitim programı 31/01/2022 tarihinde başlıyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaşehir’de gençlerin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla uygulamaya geçen 'Değerli Zamanlar' eğitim programı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Katar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez tarafından ilçe merkezindeki okullarda programın tanıtımı ile start aldı. EĞİTİM PROGRAMI 31 OCAK’TA BAŞLAYACAK Spordan sanata, eğitimden madde bağımlılığı ile mücadeleye kadar birçok önemli alanda projeleri hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alaşehir'de yeni bir eğitim programı uygulamaya başlayacak. Gençlerin zamanlarını etkin ve verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla Kaymakamlıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin de katkılarıyla ‘Değerli Zamanlar’ eğitim programı 31.01.2022 tarihinde başlayacak. Alaşehir gençlerinin zamanlarını verimli bir şekilde geçirmesi için başlayan eğitim programı kapsamında gençlere bir spor ve bir sanat alanında eğitimler verilecektir. Değerli Zamanlar Eğitim Programı kapsamında, ortaokul ve lise çağındaki 10-25 yaş arası gençlere yönelik Atletizm, basketbol, bocce, masa tenisi, hentbol, judo,satranç, muay thai, futbol, gibi spor dalları ile tiyatro, resim, bağlama , tiyatro, ses eğitimi, halk oyunları gibi sanat dallarında teorik ve uygulamalı eğitimler verilecektir. Düzenlenecek eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilecek. BAŞVURULAR BAŞLADI Sportif ve Sanatsal  eğitimlerle gençlerin hem zamanlarını iyi değerlendirmeleri hem de yeteneklerinin farkına varabilmeleri hedefleniyor. Her Gencin aynı anda bir spor ve bir sanat branşında seçim yapabileceği değerli zamanlar eğitim Programında başvurular Alaşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yapılacak. Alaşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Katar ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'DEĞERLİ ZAMANLAR' eğitim programı ile Alaşehir gençlerinin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün bu kıymetli Eğitim Programının bir parçası olmasından mutluluk duyduğunu dile getirerek, Eğitim Programına 10-25 yaş arası tüm gençlerimizi bekliyoruz.” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaşehir’de gençlerin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla uygulamaya geçen 'Değerli Zamanlar' eğitim programı 31/01/2022 tarihinde başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alaşehir’de gençlerin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla uygulamaya geçen 'Değerli Zamanlar' eğitim programı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Katar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Süleyman Ölmez tarafından ilçe merkezindeki okullarda programın tanıtımı ile start aldı.

EĞİTİM PROGRAMI 31 OCAK’TA BAŞLAYACAK

Spordan sanata, eğitimden madde bağımlılığı ile mücadeleye kadar birçok önemli alanda projeleri hayata geçiren Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alaşehir'de yeni bir eğitim programı uygulamaya başlayacak. Gençlerin zamanlarını etkin ve verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla Kaymakamlıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin de katkılarıyla ‘Değerli Zamanlar’ eğitim programı 31.01.2022 tarihinde başlayacak.

Alaşehir gençlerinin zamanlarını verimli bir şekilde geçirmesi için başlayan eğitim programı kapsamında gençlere bir spor ve bir sanat alanında eğitimler verilecektir. Değerli Zamanlar Eğitim Programı kapsamında, ortaokul ve lise çağındaki 10-25 yaş arası gençlere yönelik Atletizm, basketbol, bocce, masa tenisi, hentbol, judo,satranç, muay thai, futbol, gibi spor dalları ile tiyatro, resim, bağlama , tiyatro, ses eğitimi, halk oyunları gibi sanat dallarında teorik ve uygulamalı eğitimler verilecektir. Düzenlenecek eğitimlerin tamamı ücretsiz olarak Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü organizesinde gerçekleştirilecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Sportif ve Sanatsal  eğitimlerle gençlerin hem zamanlarını iyi değerlendirmeleri hem de yeteneklerinin farkına varabilmeleri hedefleniyor. Her Gencin aynı anda bir spor ve bir sanat branşında seçim yapabileceği değerli zamanlar eğitim Programında başvurular Alaşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne yapılacak.

Alaşehir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Onur Katar ‘’Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'DEĞERLİ ZAMANLAR' eğitim programı ile Alaşehir gençlerinin zamanlarını daha etkin ve verimli bir şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı Alaşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün bu kıymetli Eğitim Programının bir parçası olmasından mutluluk duyduğunu dile getirerek, Eğitim Programına 10-25 yaş arası tüm gençlerimizi bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.