DENİZBANK’TAN ÜRETİCİLERE BİR JEST DAHA

GÜNDEM 20.09.2019 - 10:01, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DENİZBANK’TAN ÜRETİCİLERE BİR JEST DAHA

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri Un Yem Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş ile gerçekleştirdiği iş birliği ile çiftçilerin ÜRETİCİ KART ile yapacakları tarımsal (Un ve Yem)ürün alımlarında 3 ay sıfır faiz imkanı sunuyor.
Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri Un Yem Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Şile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor. HAYVANCILARA DA 3 AY SIFIR FAİZ İMKANI Tarımsal ürün(Un ve Yem) alımlarında 3 ay sıfır faiz imkanını  içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 04.09.2019 tarihinde Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir ve Alaşehir Şube Kobi Bankacılığı portföy Yöneticisi Akif Eşmedere’ninkatılımıyla gerçekleşirken, DenizBank’ın tarıma verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı. “GAYEMİZ, ÇİFTÇİLERİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARINA ETKİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLMEK” Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir,  üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz.Bugün Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri Un Yem Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Şile imza attığımız anlaşma ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.  
Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri Un Yem Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Ş ile gerçekleştirdiği iş birliği ile çiftçilerin ÜRETİCİ KART ile yapacakları tarımsal (Un ve Yem)ürün alımlarında 3 ay sıfır faiz imkanı sunuyor.

Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri Un Yem Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Şile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor.

HAYVANCILARA DA 3 AY SIFIR FAİZ İMKANI

Tarımsal ürün(Un ve Yem) alımlarında 3 ay sıfır faiz imkanını  içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 04.09.2019 tarihinde Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir ve Alaşehir Şube Kobi Bankacılığı portföy Yöneticisi Akif Eşmedere’ninkatılımıyla gerçekleşirken, DenizBank’ın tarıma verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı.

“GAYEMİZ, ÇİFTÇİLERİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARINA ETKİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLMEK”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir,  üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz.Bugün Akgüller Akaryakıt Tarım Ürünleri Un Yem Hayvancılık Süt ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret A.Şile imza attığımız anlaşma ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.