DENİZBANK, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

12.04.2018 - 09:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DENİZBANK, ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

DenizBank ve Özsoy Tarım, Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği çiftçilerine, yem alımlarında 6 ay vade ve sıfır faiz avantajı ile indirim fırsatı sunan yem projesini hayata geçirdi.
Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank, Üretici Kart ve tarım kredileri ile çiftçiye sağladığı avantajları Türkiye’nin her yerinde hayata geçirdiği işbirlikleri ile zenginleştiriyor. Banka bu çerçevede Özsoy Tarım ile Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği çiftçilerine fırsatlar sağlayan yeni yem projesini hizmete aldı. Bu kapsamda birlik üyesi üreticiler, yem alımlarında indirim avantajından faydalanırken, ödemelerde 6 ay vade ve sıfır faiz imkanından yararlanabiliyorlar. Söz konusu anlaşmaya ilişkin toplantı 9 Nisan Pazartesi günü Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ’de yapıldı. Toplantıya bulunan, Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüdaverdi Sağlam, Özsoy Tarım Sahibi – Süleyman Özkan, Özlem YEM bölgeler satış müdürü Kazım Ercan, Teknik müdür Erkan Tekin ve satış asistanı Ersin Divrengil ve DenizBank Batı Anadolu Bölge Tarım bankacılığı Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir, Kula Şube Müdürü Ferhat ŞEN, Salihli Çiftçi Evi Şubesi katılırken, DenizBank’ın tarım alanında sunduğu avantajlar detaylıca anlatıldı. “TARIMA DESTEĞİMİZ SÜRECEK” DenizBank Batı Anadolu Bölge Tarım Bankacılığı Satış Müdürü  Asuman Köseoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “DenizBank olarak Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için çalışmalarımıza ülkemizin 81 ilinde var gücümüzle devam ediyoruz. Özel bankalar arasında yüzde 41’lik pazar payı ile lider konumdayız. Çiftçilerle aramızdaki ilişkiyi bankacı müşteri ilişkisinden öteye taşımayı hedefliyor ve onları dostlarımız olarak görüyoruz. Hayata geçirdiğimiz yem projesi ile de Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği çiftçilerine yem alımlarında hem indirim hem de faizsiz 6 ay vade avantajı sunuyoruz. Çiftçimizin yüzünü güldürecek çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.”
DenizBank ve Özsoy Tarım, Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği çiftçilerine, yem alımlarında 6 ay vade ve sıfır faiz avantajı ile indirim fırsatı sunan yem projesini hayata geçirdi.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada bulunan DenizBank, Üretici Kart ve tarım kredileri ile çiftçiye sağladığı avantajları Türkiye’nin her yerinde hayata geçirdiği işbirlikleri ile zenginleştiriyor.

Banka bu çerçevede Özsoy Tarım ile Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği çiftçilerine fırsatlar sağlayan yeni yem projesini hizmete aldı. Bu kapsamda birlik üyesi üreticiler, yem alımlarında indirim avantajından faydalanırken, ödemelerde 6 ay vade ve sıfır faiz imkanından yararlanabiliyorlar.

Söz konusu anlaşmaya ilişkin toplantı 9 Nisan Pazartesi günü Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği ’de yapıldı. Toplantıya bulunan, Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hüdaverdi Sağlam, Özsoy Tarım Sahibi – Süleyman Özkan, Özlem YEM bölgeler satış müdürü Kazım Ercan, Teknik müdür Erkan Tekin ve satış asistanı Ersin Divrengil ve DenizBank Batı Anadolu Bölge Tarım bankacılığı Satış Müdürü Asuman Köseoğlu, Alaşehir Şube Müdürü Hasan Özdemir, Kula Şube Müdürü Ferhat ŞEN, Salihli Çiftçi Evi Şubesi katılırken, DenizBank’ın tarım alanında sunduğu avantajlar detaylıca anlatıldı.

“TARIMA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

DenizBank Batı Anadolu Bölge Tarım Bankacılığı Satış Müdürü  Asuman Köseoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “DenizBank olarak Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için çalışmalarımıza ülkemizin 81 ilinde var gücümüzle devam ediyoruz. Özel bankalar arasında yüzde 41’lik pazar payı ile lider konumdayız. Çiftçilerle aramızdaki ilişkiyi bankacı müşteri ilişkisinden öteye taşımayı hedefliyor ve onları dostlarımız olarak görüyoruz. Hayata geçirdiğimiz yem projesi ile de Manisa İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği çiftçilerine yem alımlarında hem indirim hem de faizsiz 6 ay vade avantajı sunuyoruz. Çiftçimizin yüzünü güldürecek çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de sürecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.