DENİZBANK VE ALAŞEHİR ZİRAAT ODASI ARASINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ

EKONOMİ 04.06.2020 - 09:19, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DENİZBANK VE ALAŞEHİR ZİRAAT ODASI ARASINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Alaşehir Ziraat Odası ile devam eden iş birliğini yenileyerek Üretici Kart İle tarımsal alışverişlerinde sıfır faiz imkanı sunmaya devam ediyor.
İş birliği kapsamında Alaşehir Ziraat Odası’na üye olan çiftçiler Üretici Kartları ile yapacakları alışverişlerde 3 ay sonra ve sıfır faiz ile ödeme avantajından yararlanabilecek. Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren DenizBank, Alaşehir Ziraat Odası ile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor. “GAYEMİZ, ÇİFTÇİLERİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARINA ETKİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLMEK” Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Alaşehir Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİR,  üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Alaşehir Ziraat Odası ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” “BİZ HER DAİM ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ” Üreticilerimizin finansman sıkıntısını çözmek adına Alaşehir Denizbank Şubesi ile işbirliğini güçlendirdiklerini belirten Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, “Alaşehirli üreticilerimizin her türlü sıkıntısına çözüm üretmek için kurum ve kuruluşlarla iş birliğine gidiyoruz. Denizbank ile işbirliğimizde üreticilerimiz üretici kartla 3 ay faizsiz alışveriş yapabilecekler. Bizlere bu imkanı sunan banka yetkilerine teşekkür ediyoruz. Üreticilerimizin her daim yanındayız. Alaşehirli çiftçilerimize hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.
Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Alaşehir Ziraat Odası ile devam eden iş birliğini yenileyerek Üretici Kart İle tarımsal alışverişlerinde sıfır faiz imkanı sunmaya devam ediyor.

İş birliği kapsamında Alaşehir Ziraat Odası’na üye olan çiftçiler Üretici Kartları ile yapacakları alışverişlerde 3 ay sonra ve sıfır faiz ile ödeme avantajından yararlanabilecek. Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren DenizBank, Alaşehir Ziraat Odası ile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor.

“GAYEMİZ, ÇİFTÇİLERİMİZİN TÜM İHTİYAÇLARINA ETKİLİ ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLMEK”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Alaşehir Şube Müdürü Hasan ÖZDEMİR,  üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Alaşehir Ziraat Odası ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

“BİZ HER DAİM ÜRETİCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Üreticilerimizin finansman sıkıntısını çözmek adına Alaşehir Denizbank Şubesi ile işbirliğini güçlendirdiklerini belirten Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, “Alaşehirli üreticilerimizin her türlü sıkıntısına çözüm üretmek için kurum ve kuruluşlarla iş birliğine gidiyoruz. Denizbank ile işbirliğimizde üreticilerimiz üretici kartla 3 ay faizsiz alışveriş yapabilecekler. Bizlere bu imkanı sunan banka yetkilerine teşekkür ediyoruz. Üreticilerimizin her daim yanındayız. Alaşehirli çiftçilerimize hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.