DOĞRAMACI, TOPRAĞA VERİLDİ

29.07.2019 - 10:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DOĞRAMACI, TOPRAĞA VERİLDİ

Alaşehir’in tanınmış eşraflarından ve simalarından olan Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, Perşembe günü saat 17.00 sularında işyerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Alaşehir’in tanınmış eşraflarından ve simalarından olan Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, Perşembe günü saat 17.00 sularında işyerinde  geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğramacı, Cuma günü Merkez Pazar Camisi’nde kılınan cenaze nazına müteakip, Yeni mezarlıkta toprağa verildi. Akşam saatlerinde kurum binasındaki lavaboda kalp krizi geçiren Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, kurum çalışanlarının ihbarıyla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Özel Sekiz Eylül Hastanesinde yoğun bakıma alınan Doğramacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Alaşehir doğumlu olan 2 çocuk babası Doğramacı, 2015 yılından bu yana  Manisa Göç İdaresi Müdürlüğünü yürütüyordu. DOĞUM YERİNDE TOPRAĞA VERİLDİ Alaşehir’de doğan Abdurrahman Şeref Doğramacı Alaşehir Pazar Camii’nde kılınan öğlen namazından sonra Alaşehir Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. Pazar Camii’nde kılınan cenaze törenine Manisa Valisi Ahmet Deniz, Alaşehir Kaymakamlığına vekalet eden  Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç , Alaşehir Belediye Başkan Vekili Remzi Şirinoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, MHP İlçe Başkanı Ali Uçak,İzmir Sahil Güvenlik Ege Denizi Bölge Komutanlığı temsilen 12 deniz subayı, Eşi Gülhan, kızı Hatice, oğlu İbrahim ve sevenleri katıldı.   Cenazeye; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dünya Doktorla Derneği gibi birçok kurum ve kuruluş çelenk gönderdi. Cenaze namazsını Alaşehir Müftüsü Necati Kara kıldırdı.
Alaşehir’in tanınmış eşraflarından ve simalarından olan Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, Perşembe günü saat 17.00 sularında işyerinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alaşehir’in tanınmış eşraflarından ve simalarından olan Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, Perşembe günü saat 17.00 sularında işyerinde  geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğramacı, Cuma günü Merkez Pazar Camisi’nde kılınan cenaze nazına müteakip, Yeni mezarlıkta toprağa verildi.

Akşam saatlerinde kurum binasındaki lavaboda kalp krizi geçiren Manisa İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, kurum çalışanlarının ihbarıyla gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Özel Sekiz Eylül Hastanesinde yoğun bakıma alınan Doğramacı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Alaşehir doğumlu olan 2 çocuk babası Doğramacı, 2015 yılından bu yana  Manisa Göç İdaresi Müdürlüğünü yürütüyordu.

DOĞUM YERİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Alaşehir’de doğan Abdurrahman Şeref Doğramacı Alaşehir Pazar Camii’nde kılınan öğlen namazından sonra Alaşehir Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. Pazar Camii’nde kılınan cenaze törenine Manisa Valisi Ahmet Deniz, Alaşehir Kaymakamlığına vekalet eden  Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç , Alaşehir Belediye Başkan Vekili Remzi Şirinoğlu, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, MHP İlçe Başkanı Ali Uçak,İzmir Sahil Güvenlik Ege Denizi Bölge Komutanlığı temsilen 12 deniz subayı, Eşi Gülhan, kızı Hatice, oğlu İbrahim ve sevenleri katıldı.  

Cenazeye; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Dünya Doktorla Derneği gibi birçok kurum ve kuruluş çelenk gönderdi. Cenaze namazsını Alaşehir Müftüsü Necati Kara kıldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.