DOKTORLAR ALAŞEHİR’E HAYRAN KALDI

GÜNDEM 27.08.2017 - 12:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DOKTORLAR ALAŞEHİR’E HAYRAN KALDI

Alaşehir’in sevilen simalarından emekli Dr. Muharrem Cengiz doktor arkadaşlarını Alaşehir’e davet ederek, Alaşehir’i tanıttı. Arkadaşlarına Alaşehir’in ekonomisini, tarihi ve turistik yerlerini tanıttı, üzüm işletmelerini ve bağları gezdirerek, Alaşehir’i adeta yaşattı.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve 1973 mezunlarından bir grup  Alaşehir’de buluştu. Dr. Muharrem Cengiz’in organize ettiği gezide doktorlar hem Alaşehir’i tanıdı hem de Alaşehir’i yaşadılar. Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün destekleri ile yapılan Alaşehir gezisinde Toptepe, Jean Kilisesi, Kurşunlu Han, Sarıkız Maden Suyu  gibi bir çok tarihi ve turistik yer gezilerek incelemelerde bulunuldu. Tarihi ve turistik yerler hakkında bilgiler verildi. MİSAFİR DOKTORLAR MEST OLDU Alaşehir ve aynı zamanda dünya ekonomisini de yakından ilgilendiren Alaşehir üzümü, Sarıkız Maden Suyu, Alaşehir ekmeği, üzüm bağları,  yaş ve kuru üzüm işletmeleri gezilerek, misafir doktorlara  bilgiler verildi. Doktorların Alaşehir’e hayran kaldıklarını, ekonomisiyle ve doğasıyla  adeta bir cennet olduğunu belirten Dr. Muharrem Cengiz, "Arkadaşlarımızla zaman zaman Türkiye’nin değişik bölgelerine geziler düzenliyoruz. Amacımız hem beraber zaman geçirmek, hem de ülkemizin doğası ve ekonomisi hakkında bilgi sahibi  olabilmek. Bu günde Alaşehir’imizin doğal güzelliklerini, ekonomik kaynaklarını anlatmaya çalıştık. Arkadaşlarımız çok mutlu oldular."dedi.
Alaşehir’in sevilen simalarından emekli Dr. Muharrem Cengiz doktor arkadaşlarını Alaşehir’e davet ederek, Alaşehir’i tanıttı. Arkadaşlarına Alaşehir’in ekonomisini, tarihi ve turistik yerlerini tanıttı, üzüm işletmelerini ve bağları gezdirerek, Alaşehir’i adeta yaşattı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri ve 1973 mezunlarından bir grup  Alaşehir’de buluştu. Dr. Muharrem Cengiz’in organize ettiği gezide doktorlar hem Alaşehir’i tanıdı hem de Alaşehir’i yaşadılar. Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün destekleri ile yapılan Alaşehir gezisinde Toptepe, Jean Kilisesi, Kurşunlu Han, Sarıkız Maden Suyu  gibi bir çok tarihi ve turistik yer gezilerek incelemelerde bulunuldu. Tarihi ve turistik yerler hakkında bilgiler verildi.

MİSAFİR DOKTORLAR MEST OLDU

Alaşehir ve aynı zamanda dünya ekonomisini de yakından ilgilendiren Alaşehir üzümü, Sarıkız Maden Suyu, Alaşehir ekmeği, üzüm bağları,  yaş ve kuru üzüm işletmeleri gezilerek, misafir doktorlara  bilgiler verildi. Doktorların Alaşehir’e hayran kaldıklarını, ekonomisiyle ve doğasıyla  adeta bir cennet olduğunu belirten Dr. Muharrem Cengiz, "Arkadaşlarımızla zaman zaman Türkiye’nin değişik bölgelerine geziler düzenliyoruz. Amacımız hem beraber zaman geçirmek, hem de ülkemizin doğası ve ekonomisi hakkında bilgi sahibi  olabilmek. Bu günde Alaşehir’imizin doğal güzelliklerini, ekonomik kaynaklarını anlatmaya çalıştık. Arkadaşlarımız çok mutlu oldular."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.