DÜĞÜNLER NE ZAMAN SERBEST OLACAK?

14.05.2020 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

DÜĞÜNLER NE ZAMAN SERBEST OLACAK?

Alaşehir'de havaların ısınması ile birlikte düğün sezonu da yavaş yavaş başlayacaktı. Ancak, Koronavirüs tehlikesi A'dan Z'ye tüm hayatımızı olumsuz etkiledi. Düğünler için Koronavirüs tedbirleri kapsamında konulan kısıtlamaların kaldırılma tarihi belli oldu.
1 HAZİRAN TARİHİNDE KADEMELİ OLARAK BAŞLAYACAK Düğünler için, Koronavirüs tedbirleri kapsamında konulan kısıtlamaların kaldırılma tarihi belli oldu. Koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal ve ekonomik hayatta yaşanan kısıtlamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla normalleşme planı devreye alınmaya başlamıştı. En çok merak edilenlerden biri olan düğün sezonunun nasıl ve ne zaman başlayacağı sorusu da bu plan çerçevesinde cevabını buldu. Cumhurbaşkanlığı'na sunulan taslak metne göre düğünler, düğün salonlarının ve nikâh salonlarının azami yüzde 25 kapasitesinin aşılmaması şartlarına uyarak kademeli olarak açılması 1 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek.  Düğün salonlarının tamamen açılması ise en erken 1 Temmuz 2020'de planlanıyor. Önce berber ve kuaförler ile AVM'lerin açılması kararı, futbolda liglerin açılması, 65 yaş üstü ve 20 yaş altına haftanın 1 günü sokağa çıkma izniyle başlayan süreçte düğün sezonunun yaklaşması nedeniyle gözler düğünlerin ve nikahların nasıl yapılacağına çevrilmişti. Taslak metinde düğün salonu, sinema, tiyatro ve gösteri merkezlerinde kısıtlamaların kaldırılma tarihi ise 1 Temmuz 2020 olarak planlandı. 
Alaşehir'de havaların ısınması ile birlikte düğün sezonu da yavaş yavaş başlayacaktı. Ancak, Koronavirüs tehlikesi A'dan Z'ye tüm hayatımızı olumsuz etkiledi. Düğünler için Koronavirüs tedbirleri kapsamında konulan kısıtlamaların kaldırılma tarihi belli oldu.

1 HAZİRAN TARİHİNDE KADEMELİ OLARAK BAŞLAYACAK

Düğünler için, Koronavirüs tedbirleri kapsamında konulan kısıtlamaların kaldırılma tarihi belli oldu. Koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal ve ekonomik hayatta yaşanan kısıtlamaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla normalleşme planı devreye alınmaya başlamıştı. En çok merak edilenlerden biri olan düğün sezonunun nasıl ve ne zaman başlayacağı sorusu da bu plan çerçevesinde cevabını buldu. Cumhurbaşkanlığı'na sunulan taslak metne göre düğünler, düğün salonlarının ve nikâh salonlarının azami yüzde 25 kapasitesinin aşılmaması şartlarına uyarak kademeli olarak açılması 1 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşecek.  Düğün salonlarının tamamen açılması ise en erken 1 Temmuz 2020'de planlanıyor.

Önce berber ve kuaförler ile AVM'lerin açılması kararı, futbolda liglerin açılması, 65 yaş üstü ve 20 yaş altına haftanın 1 günü sokağa çıkma izniyle başlayan süreçte düğün sezonunun yaklaşması nedeniyle gözler düğünlerin ve nikahların nasıl yapılacağına çevrilmişti.

Taslak metinde düğün salonu, sinema, tiyatro ve gösteri merkezlerinde kısıtlamaların kaldırılma tarihi ise 1 Temmuz 2020 olarak planlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.