“EKRANA ELVEDA SOKAĞA MERHABA” PROJESİ TANITILDI

GÜNDEM 21.02.2020 - 13:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

“EKRANA ELVEDA SOKAĞA MERHABA” PROJESİ TANITILDI

Alaşehir Selahattin -Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “ Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı projeye bakanlıktan destek geldi. Okul öğrencilerinin Teknolojinin zararlı yönüne karşı bir alternatif üretmek, çocuğu ekran başından sokağa çıkarmak amacıyla hazırlanan "Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı Projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan destek verilecek proje olarak değerlendirilerek, 18 bin 250 TL hibe destek aldı.
Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Çağrı dönemi için hazırlamış oldukları “Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı projesi desteklenmeye hak kazandı. Projenin tanıtımı amacıyla, okulda tören düzenlendi.  Törende konuşan Okul Müdürü İsa Bilgin, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan destek verilecek projede  okulumuz Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Teknolojinin zararlı yönüne karşı bir alternatif üretmek,  çocuğu ekran başından sokağa çıkarmak amacıyla hazırladıkları "Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı Projede Unutulan sokak oyunlarını Alaşehir İlçesi Merkez ve Belde Mahallelerindeki İlk, Orta ve Lise okullarında okulların bahçelerine oyun alanları çizerek, yarışma ve şenlik havasında tanıtarak, katılımcıların oyun oynamaları sağlayacak, bu vesileyle teknoloji  bağımlılığından çocukların uzaklaşmasını sağlayacaklardır. Projede Emeği geçen Öğrencilerimiz ve proje yürütücüsü öğretmeni Özlem İlşe'ye teşekkür ediyoruz.”dedi. UÇGUN: BAĞIMLILIKLARIMIZDAN KURTULMALIYIZ Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, günümüzün en büyük hastalığı olan teknoloji bağımlılığının önlenmesi amacıyla Selahattin – Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalardan birisi olan “ Ekrana Elveda Sokağa Merhaba “ adlı projemiz bakanlığımız tarafından değerlendirilerek, destek almaya hak kazandı. Teknolojinin çok güzel, kullanılması yaşam kalitemizi artırıyor, ama teknolojinin kullanılması amacı çok önemlidir. Ne yazık ki günümüzde bu hastalığın bulaşmadığı hane yok gibi.  İşte bu bağımlılığı önleyebilmek, teknolojiyi doğru amaçlı kullanabilmek için bu tür çalışmalar yapılıyor. Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi. Proje tanıtım toplantısına Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.  
Alaşehir Selahattin -Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “ Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı projeye bakanlıktan destek geldi. Okul öğrencilerinin Teknolojinin zararlı yönüne karşı bir alternatif üretmek, çocuğu ekran başından sokağa çıkarmak amacıyla hazırlanan "Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı Projesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan destek verilecek proje olarak değerlendirilerek, 18 bin 250 TL hibe destek aldı.

Alaşehir Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı 2019-1 Çağrı dönemi için hazırlamış oldukları “Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı projesi desteklenmeye hak kazandı. Projenin tanıtımı amacıyla, okulda tören düzenlendi.  Törende konuşan Okul Müdürü İsa Bilgin, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan destek verilecek projede  okulumuz Selahattin-Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Teknolojinin zararlı yönüne karşı bir alternatif üretmek,  çocuğu ekran başından sokağa çıkarmak amacıyla hazırladıkları "Ekrana Elveda Sokağa Merhaba" adlı Projede Unutulan sokak oyunlarını Alaşehir İlçesi Merkez ve Belde Mahallelerindeki İlk, Orta ve Lise okullarında okulların bahçelerine oyun alanları çizerek, yarışma ve şenlik havasında tanıtarak, katılımcıların oyun oynamaları sağlayacak, bu vesileyle teknoloji  bağımlılığından çocukların uzaklaşmasını sağlayacaklardır. Projede Emeği geçen Öğrencilerimiz ve proje yürütücüsü öğretmeni Özlem İlşe'ye teşekkür ediyoruz.”dedi.

UÇGUN: BAĞIMLILIKLARIMIZDAN KURTULMALIYIZ

Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, günümüzün en büyük hastalığı olan teknoloji bağımlılığının önlenmesi amacıyla Selahattin – Zuhal Barutçuoğlu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından öğrencilerimiz tarafından yapılan çalışmalardan birisi olan “ Ekrana Elveda Sokağa Merhaba “ adlı projemiz bakanlığımız tarafından değerlendirilerek, destek almaya hak kazandı. Teknolojinin çok güzel, kullanılması yaşam kalitemizi artırıyor, ama teknolojinin kullanılması amacı çok önemlidir. Ne yazık ki günümüzde bu hastalığın bulaşmadığı hane yok gibi.  İşte bu bağımlılığı önleyebilmek, teknolojiyi doğru amaçlı kullanabilmek için bu tür çalışmalar yapılıyor. Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.”dedi.

Proje tanıtım toplantısına Alaşehir kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.