Ertürk, AK Parti Büyük Kongre Delegesi seçildi

SİYASET 13.02.2018 - 08:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ertürk, AK Parti Büyük Kongre Delegesi seçildi

AK Parti Manisa İl Kongresi hafta sonu Atatürk Spor Salonu'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Büyük Kongre Delegesi seçildi.
AK Parti Manisa İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresi, Atatürk Spor Salonu'nda Başbakan Binali Yıldırımın katılımıyla gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katıldığı kongrede İl Başkanı Berk Mersinli başkanlığa yeniden seçildi. Kongreye AK Parti İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı. Kongrenin gerçekleştirildiği Atatürk Spor Salonu'nda pankart açan Alaşehirli partililer Başbakan Binali Yıldırım'dan "Okul Üzümü" projesinin sürdürülmesini ve Hızlı Tren Projesinde Alaşehir'e durak açılmasını istedi. Bakan Yıldırım, "Okul Üzümü" projesinin devamı için söz verirken, Hızlı Trende Alaşehir'e durak açılması konusunu yetkililerle tekrar görüşeceğini söyledi. ERTÜRK, BÜYÜK KONGRE DELEGESİ SEÇİLDİ AK Parti İl Kongresinde Büyük Kongre Delegeleri de belirlendi. AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, 18 Büyük Kongre Delegesi arasında kendisine yer buldu. AK Parti İl Kongresinin Türk milletine ve AK Parti'ye hayırlı olmasını dileyen Ertürk, "Kongremizi Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. İl Başkanımız Sayın Berk Mersinli'ye görevinde başarılar diliyoruz. Kongrede Büyük Kongre Delegesine seçilmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk yaşadım. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Kongremiz milletimize ve Manisa'mıza hayırlar getirsin" dedi. 
AK Parti Manisa İl Kongresi hafta sonu Atatürk Spor Salonu'nda Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede AK Parti İlçe Başkanı Murat Ertürk, Büyük Kongre Delegesi seçildi.

AK Parti Manisa İl Teşkilatının 6. Olağan Kongresi, Atatürk Spor Salonu'nda Başbakan Binali Yıldırımın katılımıyla gerçekleştirildi. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katıldığı kongrede İl Başkanı Berk Mersinli başkanlığa yeniden seçildi.

Kongreye AK Parti İlçe Teşkilatı tam kadro katıldı. Kongrenin gerçekleştirildiği Atatürk Spor Salonu'nda pankart açan Alaşehirli partililer Başbakan Binali Yıldırım'dan "Okul Üzümü" projesinin sürdürülmesini ve Hızlı Tren Projesinde Alaşehir'e durak açılmasını istedi. Bakan Yıldırım, "Okul Üzümü" projesinin devamı için söz verirken, Hızlı Trende Alaşehir'e durak açılması konusunu yetkililerle tekrar görüşeceğini söyledi.

ERTÜRK, BÜYÜK KONGRE DELEGESİ SEÇİLDİ

AK Parti İl Kongresinde Büyük Kongre Delegeleri de belirlendi. AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, 18 Büyük Kongre Delegesi arasında kendisine yer buldu. AK Parti İl Kongresinin Türk milletine ve AK Parti'ye hayırlı olmasını dileyen Ertürk, "Kongremizi Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik. İl Başkanımız Sayın Berk Mersinli'ye görevinde başarılar diliyoruz. Kongrede Büyük Kongre Delegesine seçilmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk yaşadım. Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım. Kongremiz milletimize ve Manisa'mıza hayırlar getirsin" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.