ERTÜRK: ALAŞEHİR YOLUNA KAVUŞUYOR

09.03.2018 - 08:32, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ERTÜRK: ALAŞEHİR YOLUNA KAVUŞUYOR

Ulaşımda aksamalara neden olan Salihli-Alaşehir karayolunun yapımına bu ay başlanıyor. Adı kazalarla sık sık gündeme gelen yolun yapımı için hızlı bir ihale süreci yürütüldüğünü belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, 36 milyon 100 bin 278 liraya ihale edilen yolun 2019 Haziran ayında hizmete gireceğini söyledi.
Alaşehir'e beklenen müjdeli haber geldi. Arazi sahipleriyle yaşanan kamulaştırma problemi nedeniyle yapımı aksayan Salihli-Alaşehir yolunun yapımı konusunda mahkemenin sonuçlandığını belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, Piyadeler mahallesinin 2 kilometrelik bölümünde ulaşımda aksamalara neden olan ve birçok ölümlü kazaya sebebiyet veren yolun yapımına Mart ayında başlanacağını söyledi. "ÇALIŞMALAR 2 HAFTAİÇERİSİNDE BAŞLAYACAK" Hızla yürütülen ihale sürecinin ardından 36 milyon 100 bin 278 liraya ihale edilen yolun yer tesliminin yüklenici firmaya yapıldığını kaydeden Ertürk, "İki hafta içerisinde şantiye kurulumu ile yolun yapım süreci başlamış olacak. Alaşehir-Salihli yolu üzerindeki problemin giderilmesinin yanı sıra Salihli-Denizli yolu üzerindeki tüm yolun da sıcak asfaltı yapılacak. Yolun tamamlanmasıyla ölümlü kazaların önüne geçilerek yolun konforunun artması sağlanacak."dedi. "ÇALIŞMA YOLUNUN BÜTÜNÜNÜ KAPSIYOR" İhale şartnamesinde yolun 38 kilometrelik bölümünde yapılacak çalışma süresinin 500 gün olarak belirtildiğini ifade eden Ertürk, Salihli-Alaşehir yolunun 2019 Haziran ayında tamamlanarak bölge insanının hizmetine sunulacağını ifade etti.
Ulaşımda aksamalara neden olan Salihli-Alaşehir karayolunun yapımına bu ay başlanıyor. Adı kazalarla sık sık gündeme gelen yolun yapımı için hızlı bir ihale süreci yürütüldüğünü belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, 36 milyon 100 bin 278 liraya ihale edilen yolun 2019 Haziran ayında hizmete gireceğini söyledi.

Alaşehir'e beklenen müjdeli haber geldi. Arazi sahipleriyle yaşanan kamulaştırma problemi nedeniyle yapımı aksayan Salihli-Alaşehir yolunun yapımı konusunda mahkemenin sonuçlandığını belirten AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, Piyadeler mahallesinin 2 kilometrelik bölümünde ulaşımda aksamalara neden olan ve birçok ölümlü kazaya sebebiyet veren yolun yapımına Mart ayında başlanacağını söyledi.

"ÇALIŞMALAR 2 HAFTAİÇERİSİNDE BAŞLAYACAK"

Hızla yürütülen ihale sürecinin ardından 36 milyon 100 bin 278 liraya ihale edilen yolun yer tesliminin yüklenici firmaya yapıldığını kaydeden Ertürk, "İki hafta içerisinde şantiye kurulumu ile yolun yapım süreci başlamış olacak. Alaşehir-Salihli yolu üzerindeki problemin giderilmesinin yanı sıra Salihli-Denizli yolu üzerindeki tüm yolun da sıcak asfaltı yapılacak. Yolun tamamlanmasıyla ölümlü kazaların önüne geçilerek yolun konforunun artması sağlanacak."dedi.

"ÇALIŞMA YOLUNUN BÜTÜNÜNÜ KAPSIYOR"

İhale şartnamesinde yolun 38 kilometrelik bölümünde yapılacak çalışma süresinin 500 gün olarak belirtildiğini ifade eden Ertürk, Salihli-Alaşehir yolunun 2019 Haziran ayında tamamlanarak bölge insanının hizmetine sunulacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.