Ertürk, "Biz Alaşehirlilerin sağduyusuna güveniyoruz"

16.02.2019 - 11:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Ertürk, "Biz Alaşehirlilerin sağduyusuna güveniyoruz"

AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli ve özel açıklamalarda bulundu. Alaşehirlilerin sağduyusuna güvendiğini ve seçmenin hizmetten yana tercihini yapacağından hiç şüphesinin olmadığını belirten Ertürk, "Alaşehirli seçmen Cumhur ittifakının adayı mevcut belediye başkanı Ali Uçak'ı tercih etmeli ve etmelidir de."dedi.
Cumhur İttifakı adayı mevcut Belediye Başkanı Ali Uçak'ın sonuna kadar yanında ve destekçisi olduklarının altını çizen AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, "AK Partililer olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP'nin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin ülkemizin istiklali ve istikbali için oluşturdukları Cumhur İttifakına ölüme destek veriyoruz. Alaşehir'de de vuku bulan ve Yeni kapı ruhuyla çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı, inanıyoruz ki; Alaşehir'de de zaferle neticelenecek, Alaşehirliler özlediği ve hak ettiği hizmet ve yatırımlara kavuşacaktır. Biz kendi seçmenimize ve Alaşehir sevdalısı sağduyulu seçmene güveniyoruz. Alaşehirliler, zilleti değil, hizmeti tercih edecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur."dedi. "BELEDİYECİLİK CUMHUR İTTİFAKI'NIN İŞİDİR" Her iki partinin şanlı tarihlerinde belediyecilik hizmetlerinde  ne deni başarılı çalışmaları olduğunu hem Alaşehirlilerin hem de Türkiye'nin çok iyi bildiğini ifade eden Ertürk, "Belediyecilik, aşktır, tevazu, samimiyet ve gönül işidir. Bu ve benzeri şiarların daha fazlası Cumhur İttifakı'nın adaylarında mevcuttur. Diğer tarafın belediyecilik karneleri de ortadadır. ALAŞEHİRLİLER OLARAK, YA HİZMET DİYECEĞİZ YADA ZİLLET. TAKDİR SEÇMENİNDRİ. AMA BİZ, 75 BİN SEÇMENİMİZE GÜVENİYORUZ. Atalarımız 'İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN' demişler. Doğru söze ne hacet. Alaşehirliler her şeyin farkındadır. Seçmenimiz bizi şimdiye kadar hiç yanıltmadı. İnşaallah bu seçimde de yanıltmayacaktır. ALAŞEHİR, ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA BAŞKAN ADAYIMIZ SAYIN ALİ UÇAK İLE ŞAHLANACAKTIR."şeklinde konuştu. Başkan Murat Ertürk, Alaşehir'in Manisa ve Ankara ile birlikteliğinin hizmet ve yatırımları arttırtacağını da sözlerine ekledi.  
AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli ve özel açıklamalarda bulundu. Alaşehirlilerin sağduyusuna güvendiğini ve seçmenin hizmetten yana tercihini yapacağından hiç şüphesinin olmadığını belirten Ertürk, "Alaşehirli seçmen Cumhur ittifakının adayı mevcut belediye başkanı Ali Uçak'ı tercih etmeli ve etmelidir de."dedi.

Cumhur İttifakı adayı mevcut Belediye Başkanı Ali Uçak'ın sonuna kadar yanında ve destekçisi olduklarının altını çizen AK Parti Alaşehir İlçe Başkanı Murat Ertürk, "AK Partililer olarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP'nin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin ülkemizin istiklali ve istikbali için oluşturdukları Cumhur İttifakına ölüme destek veriyoruz. Alaşehir'de de vuku bulan ve Yeni kapı ruhuyla çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı, inanıyoruz ki; Alaşehir'de de zaferle neticelenecek, Alaşehirliler özlediği ve hak ettiği hizmet ve yatırımlara kavuşacaktır. Biz kendi seçmenimize ve Alaşehir sevdalısı sağduyulu seçmene güveniyoruz. Alaşehirliler, zilleti değil, hizmeti tercih edecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur."dedi.

"BELEDİYECİLİK CUMHUR İTTİFAKI'NIN İŞİDİR"

Her iki partinin şanlı tarihlerinde belediyecilik hizmetlerinde  ne deni başarılı çalışmaları olduğunu hem Alaşehirlilerin hem de Türkiye'nin çok iyi bildiğini ifade eden Ertürk, "Belediyecilik, aşktır, tevazu, samimiyet ve gönül işidir. Bu ve benzeri şiarların daha fazlası Cumhur İttifakı'nın adaylarında mevcuttur. Diğer tarafın belediyecilik karneleri de ortadadır. ALAŞEHİRLİLER OLARAK, YA HİZMET DİYECEĞİZ YADA ZİLLET. TAKDİR SEÇMENİNDRİ. AMA BİZ, 75 BİN SEÇMENİMİZE GÜVENİYORUZ. Atalarımız 'İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN' demişler. Doğru söze ne hacet. Alaşehirliler her şeyin farkındadır. Seçmenimiz bizi şimdiye kadar hiç yanıltmadı. İnşaallah bu seçimde de yanıltmayacaktır. ALAŞEHİR, ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILDA BAŞKAN ADAYIMIZ SAYIN ALİ UÇAK İLE ŞAHLANACAKTIR."şeklinde konuştu.

Başkan Murat Ertürk, Alaşehir'in Manisa ve Ankara ile birlikteliğinin hizmet ve yatırımları arttırtacağını da sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.