ESKİ BELDELER MASKİ’YLE DÖNÜŞÜMÜ YAŞIYOR

10.08.2020 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ESKİ BELDELER MASKİ’YLE DÖNÜŞÜMÜ YAŞIYOR

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde devam eden 260 bin metrekarelik üstyapı işini inceledi. Üstyapı çalışmalarının hız kesmeden devam eden Yeşilyurt mahallesinde 63 bin metre de altyapı çalışması gerçekleştirilmişti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin de kalkınması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi de dönüşümü yaşarken yürütülen çalışmaları MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik de yerinde takip etti. Mahalle ziyaretinde Muhtar Hüseyin Bilgi de hazır bulundu. Aydınyer ve Çevik’e, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Uçak, AK Parti Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Meres, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş, Yatırım ve İnşaat Dairesi Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz ve teknik personel eşlik etti. 63 KM ALTYAPI, 260 BİN METREKARE ÜSTYAPI Aydınyer ve Çevik, Yeşilyurt Mahallesine 40 kilometre kanalizasyon ve 23 kilometrede içme suyu hattı döşendiğini ifade ederek, altyapı çalışmalarının ardından başlanan 260 bin metrekarelik üstyapı işinde yüzde 70 seviyelerine geldiklerini söylediler. Mahalleyi ziyaret eden heyet, çalışmalarına devam eden personele kolaylıklar dileyerek Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi ile sembolik olarak taş döşediler. MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİ DE DİNLENDİ Yeşilyurt Mahallesinde incelemelerde bulunan Aydınyer ve Çevik, mahalle sakinlerinden gelen talepleri de dinledi. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. MAHALLELER MASKİ’YLE KALKINIYOR İl genelinde 1.088 mahalleye hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten, Aydınyer ve Çevik, mahallelerin sorunlarına son vermek için görevlerinin başında olduklarını vurguladılar. Aydınyer ve Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde mahalleleri altıyla üstüyle kalkındırmak için çalışmaya devam edeceklerini söylediler.
MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesinde devam eden 260 bin metrekarelik üstyapı işini inceledi. Üstyapı çalışmalarının hız kesmeden devam eden Yeşilyurt mahallesinde 63 bin metre de altyapı çalışması gerçekleştirilmişti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin de kalkınması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Alaşehir’in Yeşilyurt Mahallesi de dönüşümü yaşarken yürütülen çalışmaları MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik de yerinde takip etti. Mahalle ziyaretinde Muhtar Hüseyin Bilgi de hazır bulundu. Aydınyer ve Çevik’e, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Uçak, AK Parti Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halil Meres, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş, Yatırım ve İnşaat Dairesi Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz ve teknik personel eşlik etti.

63 KM ALTYAPI, 260 BİN METREKARE ÜSTYAPI

Aydınyer ve Çevik, Yeşilyurt Mahallesine 40 kilometre kanalizasyon ve 23 kilometrede içme suyu hattı döşendiğini ifade ederek, altyapı çalışmalarının ardından başlanan 260 bin metrekarelik üstyapı işinde yüzde 70 seviyelerine geldiklerini söylediler. Mahalleyi ziyaret eden heyet, çalışmalarına devam eden personele kolaylıklar dileyerek Mahalle Muhtarı Hüseyin Bilgi ile sembolik olarak taş döşediler.

MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİ DE DİNLENDİ

Yeşilyurt Mahallesinde incelemelerde bulunan Aydınyer ve Çevik, mahalle sakinlerinden gelen talepleri de dinledi. Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar için başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

MAHALLELER MASKİ’YLE KALKINIYOR

İl genelinde 1.088 mahalleye hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten, Aydınyer ve Çevik, mahallelerin sorunlarına son vermek için görevlerinin başında olduklarını vurguladılar. Aydınyer ve Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün öncülüğünde mahalleleri altıyla üstüyle kalkındırmak için çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.