ESKİ BELEDİYE BAŞKANI NECİP NECİPOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

BELEDİYE 13.05.2019 - 12:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ESKİ BELEDİYE BAŞKANI NECİP NECİPOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Alaşehir’de 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Necip Necipoğlu 91 yaşında yaşama veda etti.
3 Çocuk babası Necip Necipoğlu önceki gün sabah İzmir Karşıyaka’da bulunan evinde yaşlılığa bağlı organ yetmezliği teşhisiyle yaşamını kaybetti. Necip Necipoğlu Pazar günü,  Pazar Cami’sinde kılınan öğlen namazına müteakip,  kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze namazına Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve sevenleri katıldı.  BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN HELALLİK ALINDI Alaşehir’de 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Necip Necipoğlu belediye binası önüne getirilerek helallik alındı. Törende konuşan Alaşehir belediye başkanı Ahmet  Öküzcüoğlu, "Necip Necipoğlu meydana bakan evinde köpekleriyle oynardı. Elini öpebilmek için sıraya girerdik. O dönemden hatırlarım Necip amcamızı. Necip Necipoğlu 73 ve 77 yılları arasında  belediye başkanlığını onurlu bir şekilde yürüttü. Sadece bununla kalmadı 27 yıl da Tariş başkanlığı yaparak, Alaşehir’de halka hizmet etmeyi hakka ibadet anlayışıyla yürütmüş değerlerimizden birisidir. Alaşehir tarihine adını altın harflerle ismini yazdırdı.   Onun için inanıyorum ki mekanı cennet olacaktır. Yaptığı hizmetler hayır defterine yazılacaktır. Kıymetli abimizi yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum. Allah rahmet etlesin. Acılı ailesine de sabır versin."dedi.   
Alaşehir’de 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Necip Necipoğlu 91 yaşında yaşama veda etti.

3 Çocuk babası Necip Necipoğlu önceki gün sabah İzmir Karşıyaka’da bulunan evinde yaşlılığa bağlı organ yetmezliği teşhisiyle yaşamını kaybetti. Necip Necipoğlu Pazar günü,  Pazar Cami’sinde kılınan öğlen namazına müteakip,  kılınan cenaze namazından sonra Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze namazına Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, belediye başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve sevenleri katıldı. 

BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN HELALLİK ALINDI

Alaşehir’de 1973-1977 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Necip Necipoğlu belediye binası önüne getirilerek helallik alındı. Törende konuşan Alaşehir belediye başkanı Ahmet  Öküzcüoğlu, "Necip Necipoğlu meydana bakan evinde köpekleriyle oynardı. Elini öpebilmek için sıraya girerdik. O dönemden hatırlarım Necip amcamızı. Necip Necipoğlu 73 ve 77 yılları arasında  belediye başkanlığını onurlu bir şekilde yürüttü. Sadece bununla kalmadı 27 yıl da Tariş başkanlığı yaparak, Alaşehir’de halka hizmet etmeyi hakka ibadet anlayışıyla yürütmüş değerlerimizden birisidir. Alaşehir tarihine adını altın harflerle ismini yazdırdı.   Onun için inanıyorum ki mekanı cennet olacaktır. Yaptığı hizmetler hayır defterine yazılacaktır. Kıymetli abimizi yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum. Allah rahmet etlesin. Acılı ailesine de sabır versin."dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.