ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNİN YENİ BAŞKANI ÇATALDERE OLDU

26.07.2021 - 08:57, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNİN YENİ BAŞKANI ÇATALDERE OLDU

Alaşehir S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimli olağan kongresi yapıldı. Kongrede iki aday yarıştı. Açık oylamayla yapılan seçimde Fatih Çataldere yeni başkan seçildi.
Eski Başkan Gündüz Karaoğlan’ın 31 Aralık 2020 tarihinde hayatını kaybetmesiyle boşalan başkanlığa kooperatifin  Muhasebe müdürlüğünü yapan Fatih Çataldere  seçildi. Tatlıcı Kenan Düğün Salonu’nda yapılan seçimli kongreye 1200 üye katıldı.  Başkan adaylarından Adnan Işık taraftarları seçimin kapalı yapılmasını,  Fatih Çataldere taraftarları da açık yapılması yönünde başkanlık divanına teklif verdi.  Divan başkanlığı  oylama yapılması yönünde karar aldı. Yapılan açık oylamada seçimin açık yapılması yönünde karar çıktı. Bunun üzerine yapılan açık oylamada 1125 oy alan Fatih Çataldere seçimi kazanarak, muhasebe müdürlüğünü yaptığı kooperatifin yeni başkanı oldu. Seçimi kazanan Fatih Çataldere,  "Kaldığımız yerden ara vermeden devam edeceğiz. Her zaman esnaflarımızın yanında olacağız ve desteklerimiz devam edecek. Seçimde destek veren, vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.  Fatih Çataldere’nin yönetimi Süleyman Kalbur, Sinan Cicioğlu, Mehmet Ertürk ve Emin Gündüz’den oluştu. Denetim kurulunda ise İsmail Gürcan ve Serkan Dönmez yer aldı. Yedek ýönetim ise şu isimlerden olustu; Ahmet Aykanat, Hüseyin Aktaş, Utku Kaan Taşar, Hasan Tuzlak ve Volkan Ece.
Alaşehir S.S Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimli olağan kongresi yapıldı. Kongrede iki aday yarıştı. Açık oylamayla yapılan seçimde Fatih Çataldere yeni başkan seçildi.

Eski Başkan Gündüz Karaoğlan’ın 31 Aralık 2020 tarihinde hayatını kaybetmesiyle boşalan başkanlığa kooperatifin  Muhasebe müdürlüğünü yapan Fatih Çataldere  seçildi.

Tatlıcı Kenan Düğün Salonu’nda yapılan seçimli kongreye 1200 üye katıldı.  Başkan adaylarından Adnan Işık taraftarları seçimin kapalı yapılmasını,  Fatih Çataldere taraftarları da açık yapılması yönünde başkanlık divanına teklif verdi.  Divan başkanlığı  oylama yapılması yönünde karar aldı.

Yapılan açık oylamada seçimin açık yapılması yönünde karar çıktı. Bunun üzerine yapılan açık oylamada 1125 oy alan Fatih Çataldere seçimi kazanarak, muhasebe müdürlüğünü yaptığı kooperatifin yeni başkanı oldu.

Seçimi kazanan Fatih Çataldere,  "Kaldığımız yerden ara vermeden devam edeceğiz. Her zaman esnaflarımızın yanında olacağız ve desteklerimiz devam edecek. Seçimde destek veren, vermeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

Fatih Çataldere’nin yönetimi Süleyman Kalbur, Sinan Cicioğlu, Mehmet Ertürk ve Emin Gündüz’den oluştu. Denetim kurulunda ise İsmail Gürcan ve Serkan Dönmez yer aldı. Yedek ýönetim ise şu isimlerden olustu; Ahmet Aykanat, Hüseyin Aktaş, Utku Kaan Taşar, Hasan Tuzlak ve Volkan Ece.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.