ESNAF ODASI BAŞKANLARINDAN KINAMA!

GÜNDEM 09.04.2019 - 09:51, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

ESNAF ODASI BAŞKANLARINDAN KINAMA!

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı H. Gündüz Karaoğlan'ın kendi bilgilendirme toplantısında; Alaşehirli esnaflara hakaret ettiğini gerekçe gösteren 6 oda başkanından kınama geldi ve özür beklediklerinin altı çizildi.
Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları'ndan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevki Ağırbaş, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Halil Günay, Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Muhsin Çalışkan ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Arslan ve Manavlar Odası Başkanı Ümit Marhan, ortak bir basın bildirisi yayınlayarak, Enaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı H. Gündüz Karaoğlan'ı kınadı. 6 oda başkanının ortak imzası ile yayımlanan söz konusu kınama metni aynen şöyle: "24.03.2019 PAZAR GÜNÜ ALAŞEHİR YILDIRIM DÜĞÜN SALONUNDA, ALAŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERİTİFİ'NİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.BU  TOPLANTIDA ÜYELERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI.KEFALET BAŞKANIMIZ  HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN'IN KONUŞMA YAPTIĞI SIRADA ESNAFLARDAN BİR KİŞİ HEDİYELERİN NEREDEN ALINDIĞINI SORMASI ÜZERİNE BAŞKAN İSTANBULDAN ALINDI DİYE CEVAP VERDİ. ESNAFIMIZ NEDEN ALAŞEHİR'DEKİ ESNAFLARIMIZDAN  ALINMADI DİYE SORDU. BU SORUNUN  ÜZERİNE ALAŞEHİR ESNAF KEFALET BAŞKANI HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN, CEVABEN BU DAĞITTIMIZ  EŞYALARI ALAŞEHİR'DEN ALSAYDIK  ALAŞEHİR ESNAFI ÇÜRÜK,ÇARIK VE BOZUK MALLARI  SATIYOR DİYE CEVAP VERDİ. DEĞERLİ ESNAF VE SANATKARIMIZ  SİZLERİN SAYESİNDE HEDİYE DAĞITAN VE O MAKAMLARI İŞKAL EDEN KEFALET BAŞKANININ SİZ DEĞERLİ ESNAFIMIZA BU SÖZLERİ SÖYLEMEYE, AŞŞAĞILAMAYA HAKKI YOKTUR. HANGİ ZOR ŞARTLARDA ESNAFLIK YAPTIĞINIZI, PARA KAZANDIĞINIZI EVİNİZE BİR LOKMA EKMEK GÖTÜRMEK İÇİN NASIL  ÇABA GÖSTERDİĞİNİZİ BİZLER BİLMEKTEYİZ. BU NEDENLE ALAŞEHİR'DE BULUNAN ESNAF VE SANATKAR ODA BAŞKANLARI OLARAK SİZ DEĞERLİ ESNAFLARIMIZ ADINA KENDİSİNİ KINIYORUZ. BU KONUDA ESNAFIMIZDAN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLEMEKTEYİZ. BU AÇIKLAMAYI GEÇ YAPMAKTAKİ SEBEMİZ DE KEFALET BAŞKANI HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN'IN GEÇEN SÜRE İÇERİSİNDE ESNAFLARIMIZA BİR AÇIKLAMA YAPAR MI DİYE BEKLEDİK, FAKAT GEÇEN SÜRE İÇERSİNDE KENDİSİNDEN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR."
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı H. Gündüz Karaoğlan'ın kendi bilgilendirme toplantısında; Alaşehirli esnaflara hakaret ettiğini gerekçe gösteren 6 oda başkanından kınama geldi ve özür beklediklerinin altı çizildi.

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları'ndan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Kıymık, Şoförler Cemiyeti Başkanı Şevki Ağırbaş, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Halil Günay, Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Muhsin Çalışkan ve Kahveciler Odası Başkanı Ali Arslan ve Manavlar Odası Başkanı Ümit Marhan, ortak bir basın bildirisi yayınlayarak, Enaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı H. Gündüz Karaoğlan'ı kınadı. 6 oda başkanının ortak imzası ile yayımlanan söz konusu kınama metni aynen şöyle:

"24.03.2019 PAZAR GÜNÜ ALAŞEHİR YILDIRIM DÜĞÜN SALONUNDA, ALAŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERİTİFİ'NİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.BU  TOPLANTIDA ÜYELERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI.KEFALET BAŞKANIMIZ  HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN'IN KONUŞMA YAPTIĞI SIRADA ESNAFLARDAN BİR KİŞİ HEDİYELERİN NEREDEN ALINDIĞINI SORMASI ÜZERİNE BAŞKAN İSTANBULDAN ALINDI DİYE CEVAP VERDİ. ESNAFIMIZ NEDEN ALAŞEHİR'DEKİ ESNAFLARIMIZDAN  ALINMADI DİYE SORDU. BU SORUNUN  ÜZERİNE ALAŞEHİR ESNAF KEFALET BAŞKANI HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN, CEVABEN BU DAĞITTIMIZ  EŞYALARI ALAŞEHİR'DEN ALSAYDIK  ALAŞEHİR ESNAFI ÇÜRÜK,ÇARIK VE BOZUK MALLARI  SATIYOR DİYE CEVAP VERDİ.

DEĞERLİ ESNAF VE SANATKARIMIZ  SİZLERİN SAYESİNDE HEDİYE DAĞITAN VE O MAKAMLARI İŞKAL EDEN KEFALET BAŞKANININ SİZ DEĞERLİ ESNAFIMIZA BU SÖZLERİ SÖYLEMEYE, AŞŞAĞILAMAYA HAKKI YOKTUR. HANGİ ZOR ŞARTLARDA ESNAFLIK YAPTIĞINIZI, PARA KAZANDIĞINIZI EVİNİZE BİR LOKMA EKMEK GÖTÜRMEK İÇİN NASIL  ÇABA GÖSTERDİĞİNİZİ BİZLER BİLMEKTEYİZ. BU NEDENLE ALAŞEHİR'DE BULUNAN ESNAF VE SANATKAR ODA BAŞKANLARI OLARAK SİZ DEĞERLİ ESNAFLARIMIZ ADINA KENDİSİNİ KINIYORUZ. BU KONUDA ESNAFIMIZDAN ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLEMEKTEYİZ. BU AÇIKLAMAYI GEÇ YAPMAKTAKİ SEBEMİZ DE KEFALET BAŞKANI HALİL GÜNDÜZ KARAOĞLAN'IN GEÇEN SÜRE İÇERİSİNDE ESNAFLARIMIZA BİR AÇIKLAMA YAPAR MI DİYE BEKLEDİK, FAKAT GEÇEN SÜRE İÇERSİNDE KENDİSİNDEN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ. KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.