FETÖ’DEN FİRARİ EMNİYET MÜDÜRÜ ALAŞEHİR’DE YAKALANDI

ASAYİŞ 16.07.2019 - 10:54, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

FETÖ’DEN FİRARİ EMNİYET MÜDÜRÜ ALAŞEHİR’DE YAKALANDI

FETÖ firarisi 3. Sınıf eski emniyet müdürü A.C Alaşehir’deki evinde yakalandı.
FETÖ firarisi 3. Sınıf eski emniyet müdürü A.C Alaşehir’deki evinde yakalandı. Hakkında Adana Ağır Ceza Mahkemesi’nin kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca yeniden ceza evine gönderildi. 3.Sınıf Emniyet Müdürü Adana’da görevliyken, FETÖ’den yakalanmış, Cezaevine konulmuştu. 8 Ay yattıktan sonra dışarıdan yargılanmak üzere serbest bırakılan A.C(46), Adana Ağır Ceza Mahkemesi tarafından  bir hafta önce  verilmiş olan kesinleşmiş 4 yıl 2 ay cezasını çekmemek için kayıplara karışmıştı. Alaşehir Polisinin takibi sonucu Alaşehir İstasyon Mahallesi’ndeki evinde yakalanan A.C Alaşehir’de çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi. Alınan bilgiye göre A.C Adana’da görevliyken , FETÖ’den tutuklanmış. Yargılaması devam ederken, 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra, Adana Ağır Ceza Mahkemesi  tarafından  4 yıl 2 ay ceza verildi.   Mahkeme tarafından yakalama kararı çıkarılan A.C  Kayıplara karıştı. Alaşehirli olan ve Alaşehir polis ekipleri tarafından  takibe alınan A.C  Cuma günü gece İstasyon Mahallesi’nde bulunan evinde yakalandı. Cumartesi günü de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan A.C ceza evine gönderildi.
FETÖ firarisi 3. Sınıf eski emniyet müdürü A.C Alaşehir’deki evinde yakalandı.

FETÖ firarisi 3. Sınıf eski emniyet müdürü A.C Alaşehir’deki evinde yakalandı. Hakkında Adana Ağır Ceza Mahkemesi’nin kesinleşmiş hapis cezası olan zanlı, çıkarıldığı adli makamlarca yeniden ceza evine gönderildi.

3.Sınıf Emniyet Müdürü Adana’da görevliyken, FETÖ’den yakalanmış, Cezaevine konulmuştu. 8 Ay yattıktan sonra dışarıdan yargılanmak üzere serbest bırakılan A.C(46), Adana Ağır Ceza Mahkemesi tarafından  bir hafta önce  verilmiş olan kesinleşmiş 4 yıl 2 ay cezasını çekmemek için kayıplara karışmıştı. Alaşehir Polisinin takibi sonucu Alaşehir İstasyon Mahallesi’ndeki evinde yakalanan A.C Alaşehir’de çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre A.C Adana’da görevliyken , FETÖ’den tutuklanmış. Yargılaması devam ederken, 8 ay cezaevinde kaldıktan sonra, Adana Ağır Ceza Mahkemesi  tarafından  4 yıl 2 ay ceza verildi.   Mahkeme tarafından yakalama kararı çıkarılan A.C  Kayıplara karıştı. Alaşehirli olan ve Alaşehir polis ekipleri tarafından  takibe alınan A.C  Cuma günü gece İstasyon Mahallesi’nde bulunan evinde yakalandı. Cumartesi günü de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan A.C ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.