FETÖ Operasyonu'nda 19 tutuklama

03.08.2016 - 12:30, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

FETÖ Operasyonu'nda 19 tutuklama

15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından başlatılan operasyonlar kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü göz altına alınan 27 kişiden çok sayıda kişi de tutuklandı. Önceki gün adliyeye sevk edilen esnaf grubundan 19 kişi daha tutuklanırken, 3 kişi serbest kaldı. 4 kişi hala aranıyor. 1 kişi de rahatsızlığı göz altında tutuluyor
Alaşehir'de devem eden operasyonlar çerçevesinde adliyeye sevk edilen esnaf gurubundan 20 kişi daha tutuklandı. Esnaflardan Av M. Emin Çobanoğlu, Erol Cin berat ederken, muhasebeci Mustafa Karaoğlan da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında 4 kişi hala aranıyor. Arananların arasında; Av. İlhan Özkan, Sami Çeltikoğlu, Hüseyin Parlak ve Mustafa Gümüş bulunuyor.   19 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI   Adliyeye sevk edilenler arasında yer alan Av. Ahmet Balkız, Dr. Hasan Yeşil, Dr. Hüseyin Alparslan, Eczacı Tamer Tatlıoğlu, Mehmet Özbir, Mehmet Açar, Abdullah Aykanat, Süleyman İrkin, Ali Hatipoğlu, Muammer Uysal, Musa Ünlükara, Serkan Soy, Süleyman Dinç, Alaattin Uğur, Mustafa Yıldırım, Ersan Kayacan, Eşref Karateke, Yüksel Karateke ve Veli Karateke tutuklanarak cezaevine gönderildi. Göz altında olan Hüseyin Yeşil ise rahatsızlığı dolayısıyla göz altında tutuluyor.   TUTUKLU SAYISI 38'EYÜKSELDİ   FEYÖ Operasyonları kapsamında; Alaşehir'de tutuklu sayısı 38'e yükseldi. Tutuklananlar arasında; 2'i doktor, 1'i avukat, 15'i polis 3'ü öğretmen, 1'i asker, 1'i eczacı ve 15'e de esnaf olmak üzere 38 kişi cezaevine gönderildi.
15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından başlatılan operasyonlar kapsamında geçtiğimiz Cumartesi günü göz altına alınan 27 kişiden çok sayıda kişi de tutuklandı. Önceki gün adliyeye sevk edilen esnaf grubundan 19 kişi daha tutuklanırken, 3 kişi serbest kaldı. 4 kişi hala aranıyor. 1 kişi de rahatsızlığı göz altında tutuluyor

Alaşehir'de devem eden operasyonlar çerçevesinde adliyeye sevk edilen esnaf gurubundan 20 kişi daha tutuklandı. Esnaflardan Av M. Emin Çobanoğlu, Erol Cin berat ederken, muhasebeci Mustafa Karaoğlan da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında 4 kişi hala aranıyor. Arananların arasında; Av. İlhan Özkan, Sami Çeltikoğlu, Hüseyin Parlak ve Mustafa Gümüş bulunuyor.

 

19 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI

 

Adliyeye sevk edilenler arasında yer alan Av. Ahmet Balkız, Dr. Hasan Yeşil, Dr. Hüseyin Alparslan, Eczacı Tamer Tatlıoğlu, Mehmet Özbir, Mehmet Açar, Abdullah Aykanat, Süleyman İrkin, Ali Hatipoğlu, Muammer Uysal, Musa Ünlükara, Serkan Soy, Süleyman Dinç, Alaattin Uğur, Mustafa Yıldırım, Ersan Kayacan, Eşref Karateke, Yüksel Karateke ve Veli Karateke tutuklanarak cezaevine gönderildi. Göz altında olan Hüseyin Yeşil ise rahatsızlığı dolayısıyla göz altında tutuluyor.

 

TUTUKLU SAYISI 38'EYÜKSELDİ

 

FEYÖ Operasyonları kapsamında; Alaşehir'de tutuklu sayısı 38'e yükseldi. Tutuklananlar arasında; 2'i doktor, 1'i avukat, 15'i polis 3'ü öğretmen, 1'i asker, 1'i eczacı ve 15'e de esnaf olmak üzere 38 kişi cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.