FİDANDA GÜVENİN ADRESİ ZİRAAT ODASI OLDU

DİĞER 24.01.2020 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

FİDANDA GÜVENİN ADRESİ ZİRAAT ODASI OLDU

Birçok alanda olduğu gibi fidanda da adından söz ettiren Alaşehir Ziraat Odası, yeni fidan sezonuna da hızlı girdi. Piyasa koşullarlının altında, sertifikalı fidan satışına bu sezonda da başlayan Oda Yönetimi, üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.
2020 yılı fidan sezonunu açan Alaşehir Ziraat Odası, üreticilerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Oda Yönetimi, sertifikalı zeytin başta olmak üzere çeşitli meyve fidanlarının satışına başladı. Ziraat Mühendisi Dündar Yalçın, “‘BOŞ ARAZİ KALMASIN’ parolasıyla çıktığımız bu yolda üreticilerimizin tercihiyle ciddi oranda sertifikalı fidan satışının yapıldığını belirtti. Yalçın, Bölgeye uyumlu olan ve arazi rakımına göre çeşitlerin sunulduğunu ve takipçileri olduğunu da ifade etti. TÜRK: SERTİFİKALI FİDAN KULLANALIM Her konuda danışmanlık hizmeti verilen fidan yetiştiricilinde büyük başarı sağlanmış ve üretici memnuniyeti had safhaya ulaştığını belirten Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, fidan fiyatlarında piyasayı baskıladıklarını, zeytin fidanında bile 2 yaş grubunu 6 TL’den imkanlar ölçüsünde 5 TL’ye kadar vereceklerini belirtti. Türk , “Zeytin, ceviz, kestane, badem ve cennet elması fidan talebi fazla. 5 dekar ve üzeri alanlarda da üreticilerimizin fidan desteğinden faydalanabiliyor. Üreticilerimizin mutlaka SERTİFİKALI FİDAN almalarını istiyoruz.”dedi.  
Birçok alanda olduğu gibi fidanda da adından söz ettiren Alaşehir Ziraat Odası, yeni fidan sezonuna da hızlı girdi. Piyasa koşullarlının altında, sertifikalı fidan satışına bu sezonda da başlayan Oda Yönetimi, üreticilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

2020 yılı fidan sezonunu açan Alaşehir Ziraat Odası, üreticilerin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam ediyor. Oda Yönetimi, sertifikalı zeytin başta olmak üzere çeşitli meyve fidanlarının satışına başladı. Ziraat Mühendisi Dündar Yalçın, “‘BOŞ ARAZİ KALMASIN’ parolasıyla çıktığımız bu yolda üreticilerimizin tercihiyle ciddi oranda sertifikalı fidan satışının yapıldığını belirtti. Yalçın, Bölgeye uyumlu olan ve arazi rakımına göre çeşitlerin sunulduğunu ve takipçileri olduğunu da ifade etti.

TÜRK: SERTİFİKALI FİDAN KULLANALIM

Her konuda danışmanlık hizmeti verilen fidan yetiştiricilinde büyük başarı sağlanmış ve üretici memnuniyeti had safhaya ulaştığını belirten Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, fidan fiyatlarında piyasayı baskıladıklarını, zeytin fidanında bile 2 yaş grubunu 6 TL’den imkanlar ölçüsünde 5 TL’ye kadar vereceklerini belirtti. Türk , “Zeytin, ceviz, kestane, badem ve cennet elması fidan talebi fazla. 5 dekar ve üzeri alanlarda da üreticilerimizin fidan desteğinden faydalanabiliyor. Üreticilerimizin mutlaka SERTİFİKALI FİDAN almalarını istiyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.