Futbolda Alaşehir'in en büyüğü; Fatih Ortaokulu

EĞİTİM 04.03.2017 - 10:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Futbolda Alaşehir'in en büyüğü; Fatih Ortaokulu

Ortaokullar arası futbol turnuvasında birinciliği final maçında Alaşehir Atatürk Ortaokulunu normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda 4-3 lük skorla geçen Fatih Ortaokulu elde etti.
Alaşehir ilçesinde Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinden ortaokullar arasında düzenlenen Yıldız Erkek Futbol müsabakaları sona erdi. Çekişmeli maçların yaşandığı turnuva sonunda gülen taraf Fatih Ortaokulu oldu. Turnuvayı yenilgisiz tamamlayan Fatih Ortaokulu final maçında Alaşehir Atatürk Ortaokulunu normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda 4-3 lük skorla geçerek şampiyonluğa ulaştı.   BAYRAKTAR; "ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK"   Okul Müdürü Mustafa Yılmaz elde ettikleri bu anlamlı başarıdan dolayı öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutladığını, ilde yapılacak müsabakalarda da aynı başarıyı beklediğini belirtti. Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Bayraktar da elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri ile gurur duyduğunu, Manisa’da da ilçeyi ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti. Turnuvayı ilçe birincisi olarak tamamlayan Fatih Ortaokulu, Manisa’da 27.02.2017-06.03.2017 tarihleri arasında yapılacak olan il müsabakalarında Alaşehir'i temsil edecek.
Ortaokullar arası futbol turnuvasında birinciliği final maçında Alaşehir Atatürk Ortaokulunu normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda 4-3 lük skorla geçen Fatih Ortaokulu elde etti.

Alaşehir ilçesinde Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinden ortaokullar arasında düzenlenen Yıldız Erkek Futbol müsabakaları sona erdi. Çekişmeli maçların yaşandığı turnuva sonunda gülen taraf Fatih Ortaokulu oldu. Turnuvayı yenilgisiz tamamlayan Fatih Ortaokulu final maçında Alaşehir Atatürk Ortaokulunu normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda 4-3 lük skorla geçerek şampiyonluğa ulaştı.

 

BAYRAKTAR; "ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYDUK"

 

Okul Müdürü Mustafa Yılmaz elde ettikleri bu anlamlı başarıdan dolayı öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutladığını, ilde yapılacak müsabakalarda da aynı başarıyı beklediğini belirtti. Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Bayraktar da elde ettikleri başarıdan dolayı öğrencileri ile gurur duyduğunu, Manisa’da da ilçeyi ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

Turnuvayı ilçe birincisi olarak tamamlayan Fatih Ortaokulu, Manisa’da 27.02.2017-06.03.2017 tarihleri arasında yapılacak olan il müsabakalarında Alaşehir'i temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.