Gazeteciler Günümüzü kutladılar

GÜNDEM 12.01.2017 - 08:48, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Gazeteciler Günümüzü kutladılar

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz çalışanlarının günlerini kutladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 5 Eylül Gazetesi olarak dün çok sayıda misafiri ağırladık. Günün ilk ziyaretini Sağlık Sen Alaşehir Temsilcisi Ali Boğa gerçekleştirdi. Boğa'ya Alaşehir Belediyespor Gurubu adına Hakan Aksoy ve Uğur Baydemir de eşlik etti. Misafirler gazete çalışanlarımızın gazeteciler günlerini tebrik ettiler. Manisa Büyükşehir ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Biber de önemli günümüzde bizi unutmayan isimlerden biriydi. SALİHLİ'DEN GELDİLER Önemli günümüzde yalnız bırakmayan bir diğer misafirimiz ise Özel Salihli Hastanesi Halkla İlişkiler Müdiresi Aslı Damarlı ve Halkla İlişkiler Müdürü Ergül Baydır oldu. Gazetemizi ziyaret eden Damarlı ve Baydır, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya İsbat ile bir süre görüştü. Misafirler gazete çalışanlarının günlerini kutladı. KACAR VE MECLİS ÜYESİ BİBER DE UNUTMADI Alaşehir Belediyesi Zabıta Amiri Erol Kacar ve Yardımcısı Hayri Tağ da her yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Alaşehir Belediyesi Zabıta Amiri Erol Kacar ve Yardımcısı Hayri Tağ, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya İsbat ve gazete çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, başarılar diledi. Manisa Büyükşehir ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Biber de önemli günümüzde bizi unutmayan isimlerden biriydi. Biber, işlerinin yoğunluğu nedeniyle bizleri ziyaret edemese de hem çiçek göndererek hem de telefonla arayarak gazetemiz çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamayı ihmal etmedi. Bu önemli günümüzde bizleri hatırlayan, arayarak, mesaj göndererek ve ziyaret ederek günümüz kutlayan tüm dostlarımıza ve kurum temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.
Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek, gazetemiz çalışanlarının günlerini kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 5 Eylül Gazetesi olarak dün çok sayıda misafiri ağırladık. Günün ilk ziyaretini Sağlık Sen Alaşehir Temsilcisi Ali Boğa gerçekleştirdi. Boğa'ya Alaşehir Belediyespor Gurubu adına Hakan Aksoy ve Uğur Baydemir de eşlik etti. Misafirler gazete çalışanlarımızın gazeteciler günlerini tebrik ettiler. Manisa Büyükşehir ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Biber de önemli günümüzde bizi unutmayan isimlerden biriydi.

SALİHLİ'DEN GELDİLER

Önemli günümüzde yalnız bırakmayan bir diğer misafirimiz ise Özel Salihli Hastanesi Halkla İlişkiler Müdiresi Aslı Damarlı ve Halkla İlişkiler Müdürü Ergül Baydır oldu. Gazetemizi ziyaret eden Damarlı ve Baydır, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya İsbat ile bir süre görüştü. Misafirler gazete çalışanlarının günlerini kutladı.

KACAR VE MECLİS ÜYESİ BİBER DE UNUTMADI

Alaşehir Belediyesi Zabıta Amiri Erol Kacar ve Yardımcısı Hayri Tağ da her yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden Alaşehir Belediyesi Zabıta Amiri Erol Kacar ve Yardımcısı Hayri Tağ, Yazı İşleri Müdürü ve Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya İsbat ve gazete çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir ve Alaşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Biber de önemli günümüzde bizi unutmayan isimlerden biriydi. Biber, işlerinin yoğunluğu nedeniyle bizleri ziyaret edemese de hem çiçek göndererek hem de telefonla arayarak gazetemiz çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutlamayı ihmal etmedi.

Bu önemli günümüzde bizleri hatırlayan, arayarak, mesaj göndererek ve ziyaret ederek günümüz kutlayan tüm dostlarımıza ve kurum temsilcilerimize teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.