GELECEĞİN BALERİNLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

SANAT 29.05.2019 - 09:27, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GELECEĞİN BALERİNLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Geleceğin balerinlerin gösterisi göz kamaştırdı. 5 Eylül Gazetesi Dış Haber Sorumlusu ve ulusal haber ajansın Alaşehir temsilcisi Nurettin Doğan'ın torunu İklim'inde sahne aldığı gösteriler tam not aldı.
İzmir Berna Özdoğan Sanat Merkezi  bale öğrencileri İzmir   Büyükşehir Belediyesi Fuar  Anat  Kültür  Sanat Merkezi’nde yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyülediler. İzmir Devlet Opera ve Balesi Bale Sanatçısı Hülya Şeren Nüfusçu  tarafından yönetilen bale gösterisinde birbirinden güzel eserler sergilendi.  "ÇOK GÜZEL BİR ANI OLARAK KALACAK" Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hülya Şeren  Nüfusçu, "Bu gün koskoca bir yılı birlikte bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  İnanın dünyanın en güzel duygusu  çocuklarla birlikte olabilmek. Çocuklarımız bu gün yaşayacaklarını, yaşamları boyunca asla unutamayacaklar, onların hayatlarında unutamayacakları birer anı olarak kalacaktır. Aynı duyguyu siz anne babalar da yaşayacaksınız. İşte bu etkinliklerin güzel taraflarından bir tanesi de bu. Çocuklarımız bir yıl boyunca emek verdikleri çalışmalarını sergilemekten,  sizlerde  yağmur çamur demeden çocuklarınızı bu sanat çalışmasına taşıyıp, sonuçta çocuklarınızın bir sanat sahibi olmalarından çok mutlu olacaksınız. Bizlerde beklide geleceğin balerinlerini,  verdiğimiz davranışları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sonuçta çocuklarımız, ailelerimiz ve biz hepimiz mutlu olabiliyoruz. İşte sanatın en güzel yanı da bu. Herkesin memnun olabilmesidir."dedi. İKLİM DE SAHNE ALDI Geleceğin balerinlerin gösterisi göz kamaştırdı. 5 Eylül Gazetesi Dış Haber Sorumlusu ve bir çok ulusal haber  ajansın Alaşehir temsilcisi Nurettin Doğan'ın torunu İklim'inde sahne aldığı gösteriler tam not aldı. Gösterilerde değişik yaş gruplarında bireyle ve gruplar halinde sergilenen bala gösterileri, izleyenleri büyüleyerek, bol bol alkış aldı.
Geleceğin balerinlerin gösterisi göz kamaştırdı. 5 Eylül Gazetesi Dış Haber Sorumlusu ve ulusal haber ajansın Alaşehir temsilcisi Nurettin Doğan'ın torunu İklim'inde sahne aldığı gösteriler tam not aldı.

İzmir Berna Özdoğan Sanat Merkezi  bale öğrencileri İzmir   Büyükşehir Belediyesi Fuar  Anat  Kültür  Sanat Merkezi’nde yaptıkları gösterilerle izleyenleri büyülediler. İzmir Devlet Opera ve Balesi Bale Sanatçısı Hülya Şeren Nüfusçu  tarafından yönetilen bale gösterisinde birbirinden güzel eserler sergilendi. 

"ÇOK GÜZEL BİR ANI OLARAK KALACAK"

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hülya Şeren  Nüfusçu, "Bu gün koskoca bir yılı birlikte bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  İnanın dünyanın en güzel duygusu  çocuklarla birlikte olabilmek. Çocuklarımız bu gün yaşayacaklarını, yaşamları boyunca asla unutamayacaklar, onların hayatlarında unutamayacakları birer anı olarak kalacaktır. Aynı duyguyu siz anne babalar da yaşayacaksınız. İşte bu etkinliklerin güzel taraflarından bir tanesi de bu. Çocuklarımız bir yıl boyunca emek verdikleri çalışmalarını sergilemekten,  sizlerde  yağmur çamur demeden çocuklarınızı bu sanat çalışmasına taşıyıp, sonuçta çocuklarınızın bir sanat sahibi olmalarından çok mutlu olacaksınız. Bizlerde beklide geleceğin balerinlerini,  verdiğimiz davranışları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sonuçta çocuklarımız, ailelerimiz ve biz hepimiz mutlu olabiliyoruz. İşte sanatın en güzel yanı da bu. Herkesin memnun olabilmesidir."dedi.

İKLİM DE SAHNE ALDI

Geleceğin balerinlerin gösterisi göz kamaştırdı. 5 Eylül Gazetesi Dış Haber Sorumlusu ve bir çok ulusal haber  ajansın Alaşehir temsilcisi Nurettin Doğan'ın torunu İklim'inde sahne aldığı gösteriler tam not aldı. Gösterilerde değişik yaş gruplarında bireyle ve gruplar halinde sergilenen bala gösterileri, izleyenleri büyüleyerek, bol bol alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.