GENÇ SİMİTCİLİK KAHVALTI SALONU HİZMETE GİRDİ

21.01.2020 - 09:42, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GENÇ SİMİTCİLİK KAHVALTI SALONU HİZMETE GİRDİ

Alaşehir’de 30 yıldır hizmet veren Genç Simitçilik, başarılarını taçlandırdı. 4 kardeşin örnek birlikteliğinin güzel örneklerini sergileyen Genç Simitçilik, seçkin davetlilerin katıldığı törenle kahvaltı salonunu da Alaşehirlilerin hizmetine sundu. İşyerinin açılışını Kaymakam Abdullah Uçgun, gerçekleştirdi.
Kurtuluş Mahallesi, Turhan Alakent Bulvarı’nda hizmet verecek olan Yeni Genç Simitçilik Pasta, Unlu Mamüller ve Kahvaltı Salonu, Kaymakam Abdullah Uçgun’un da katılımıyla törenle hizmete girdi. Açılışa Kaymakam Uçgun’un yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, esnaf odaları ve kooperatiflerin başkanları ve davetliler katıldı. UÇGUN; “BU YATIRIMLAR ALAŞEHİR’İN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTİR” Açılışta konuşan Kaymakam Abdullah Uçgun, Alaşehir’in marka değerini artıran yatırımların sadece altyapı ve üst yapı yatırımları olmadığını ifade ederek, “Bir de hizmet sektörü vardır ki özel sektörün yapması gereken, Alaşehir’in marka değerini yükseltecek olan da bu yatırımlardır. Bugün Alaşehir için güzel bir gün. Çünkü açılan her bir iş yeri onlarca kişiye iş ve aş demektir. Ben bu işyerimizin sahiplerine ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını ve bu tür yatırımların ilçemizde çoğalmasını diliyorum” dedi. Dua okunması ve kurdela kesilmesiyle gerçekleştirilen açılış sonrası davetliler iş yerini gezerek bir süre dinlendiler. Davetlilere işyeri sahibi tarafından çeşitli ikramlar verildi. 4 kardeş, açılışlarına katılarak, onurlandıran tüm davetlilerle yakından ilgilendi ve her birine ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Alaşehir’de 30 yıldır hizmet veren Genç Simitçilik, başarılarını taçlandırdı. 4 kardeşin örnek birlikteliğinin güzel örneklerini sergileyen Genç Simitçilik, seçkin davetlilerin katıldığı törenle kahvaltı salonunu da Alaşehirlilerin hizmetine sundu. İşyerinin açılışını Kaymakam Abdullah Uçgun, gerçekleştirdi.

Kurtuluş Mahallesi, Turhan Alakent Bulvarı’nda hizmet verecek olan Yeni Genç Simitçilik Pasta, Unlu Mamüller ve Kahvaltı Salonu, Kaymakam Abdullah Uçgun’un da katılımıyla törenle hizmete girdi. Açılışa Kaymakam Uçgun’un yanı sıra siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, esnaf odaları ve kooperatiflerin başkanları ve davetliler katıldı.

UÇGUN; “BU YATIRIMLAR ALAŞEHİR’İN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTİR”

Açılışta konuşan Kaymakam Abdullah Uçgun, Alaşehir’in marka değerini artıran yatırımların sadece altyapı ve üst yapı yatırımları olmadığını ifade ederek, “Bir de hizmet sektörü vardır ki özel sektörün yapması gereken, Alaşehir’in marka değerini yükseltecek olan da bu yatırımlardır. Bugün Alaşehir için güzel bir gün. Çünkü açılan her bir iş yeri onlarca kişiye iş ve aş demektir. Ben bu işyerimizin sahiplerine ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını ve bu tür yatırımların ilçemizde çoğalmasını diliyorum” dedi.

Dua okunması ve kurdela kesilmesiyle gerçekleştirilen açılış sonrası davetliler iş yerini gezerek bir süre dinlendiler. Davetlilere işyeri sahibi tarafından çeşitli ikramlar verildi. 4 kardeş, açılışlarına katılarak, onurlandıran tüm davetlilerle yakından ilgilendi ve her birine ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.