Girelli’ye 17 Km Kanalizasyon Hattı Döşeniyor

BELEDİYE 15.02.2018 - 08:04, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Girelli’ye 17 Km Kanalizasyon Hattı Döşeniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Girelli Mahallesi sakinlerini sağlıklı ve kullanışlı altyapıya kavuşturmak için 17 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yıllardır altyapı sorunlarıyla boğuşan vatandaşlara özledikleri hizmeti sunmaya devam ediyor. 154 Mahalle Projesi ile Manisa’nın dört bir yanında sağlıklı altyapı ağları ören MASKİ, Alaşehir’e bağlı Girelli Mahallesi’ndeki çalışmalarına da start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan mahallede 17 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşeniyor. Üst yapının da yeni bir görünüme kavuşturulması için de yine MASKİ ekiplerince 55 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi gerçekleştirilerek Girelli adeta yeniden inşa edilmiş olacak. “ARTIK 30 YIL DÖNÜP ARKAMIZA BAKMAYIZ” Girelli Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, “Mahallemizde kanalizasyon hattımız olmadığından hijyenik bir ortam yoktu. Bizim için ne kadar önemli ve güzel bir çalışma olduğunu anlatabilmem mümkün değil. Altyapı olmadıktan sonra üstündekilerin hiçbir önemi yok. Biz de bunun bilincindeki mahalle sakinleri olarak çok memnunuz bu güzel hizmetlerden. Taşlarımız da döşenince artık 30 yıl dönüp arkamıza bakmayız. Büyükşehir ve MASKİ’nin çevre ilçelerdeki çalışmalarını duyuyoruz. Gerçekten hizmet konusunda süperler. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok çok teşekkürlerimizi, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Girelli Mahallesi sakinlerini sağlıklı ve kullanışlı altyapıya kavuşturmak için 17 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yıllardır altyapı sorunlarıyla boğuşan vatandaşlara özledikleri hizmeti sunmaya devam ediyor. 154 Mahalle Projesi ile Manisa’nın dört bir yanında sağlıklı altyapı ağları ören MASKİ, Alaşehir’e bağlı Girelli Mahallesi’ndeki çalışmalarına da start verdi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından daha önce kanalizasyon hattı bulunmayan mahallede 17 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşeniyor. Üst yapının da yeni bir görünüme kavuşturulması için de yine MASKİ ekiplerince 55 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işi gerçekleştirilerek Girelli adeta yeniden inşa edilmiş olacak.

“ARTIK 30 YIL DÖNÜP ARKAMIZA BAKMAYIZ”

Girelli Mahalle Muhtarı Mehmet Yılmaz, “Mahallemizde kanalizasyon hattımız olmadığından hijyenik bir ortam yoktu. Bizim için ne kadar önemli ve güzel bir çalışma olduğunu anlatabilmem mümkün değil. Altyapı olmadıktan sonra üstündekilerin hiçbir önemi yok. Biz de bunun bilincindeki mahalle sakinleri olarak çok memnunuz bu güzel hizmetlerden. Taşlarımız da döşenince artık 30 yıl dönüp arkamıza bakmayız. Büyükşehir ve MASKİ’nin çevre ilçelerdeki çalışmalarını duyuyoruz. Gerçekten hizmet konusunda süperler. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok çok teşekkürlerimizi, selamlarımızı iletiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.