GÖKHAN KARAÇOBAN ESNAFLA KUCAKLAŞTI

22.05.2018 - 09:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GÖKHAN KARAÇOBAN ESNAFLA KUCAKLAŞTI

İYİ Parti Manisa milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Karaçoban, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kula’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
İYİ Parti’de en çok dikkat çeken aday adaylarından biri olan Dr. Gökhan Karaçoban, seçim çalışmaları kapsamında Manisa ve ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor. Karaçoban, son durağı olan Kula ilçe ziyaretinde de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Kula pazar esnafını ziyaret eden Karaçoban, tek tek el sıkıştığı vatandaşların sorunlarını dinledi. Karaçoban ve beraberindekiler çarşı ve pazar yerini gezdikten sonra İYİ Parti Kula İlçe teşkilatını ziyaret etti. Karaçoban, gördüğü ilgi karşısında büyük memnuniyet duydu.  Karaçoban ziyaretle ilgili, “Vatandaşlarımız ile gündeme dair sohbetlerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Kula İlçe Başkanımız Yakup Yılmaz’a, yönetim kurulumuza, partililerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkes rahat olsun. Manisa ve ülkemiz iyi olacak” dedi. İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ise, “Biz ilçe yönetimi olarak çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. 24 Haziran seçimlerine en iyi şekilde ve güçlü bir şekilde gireceğiz. İYİ Parti Türkiye ve Kula'ya iyi gelecek. Aday adayımız Gökhan Karaçoban’a bu çıktığı kutlu yolda başarılar diliyorum.”diye konuştu.  
İYİ Parti Manisa milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Karaçoban, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Kula’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

İYİ Parti’de en çok dikkat çeken aday adaylarından biri olan Dr. Gökhan Karaçoban, seçim çalışmaları kapsamında Manisa ve ilçelerini karış karış gezmeye devam ediyor. Karaçoban, son durağı olan Kula ilçe ziyaretinde de vatandaşlardan büyük ilgi gördü. İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Kula pazar esnafını ziyaret eden Karaçoban, tek tek el sıkıştığı vatandaşların sorunlarını dinledi. Karaçoban ve beraberindekiler çarşı ve pazar yerini gezdikten sonra İYİ Parti Kula İlçe teşkilatını ziyaret etti. Karaçoban, gördüğü ilgi karşısında büyük memnuniyet duydu.

 Karaçoban ziyaretle ilgili, “Vatandaşlarımız ile gündeme dair sohbetlerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Kula İlçe Başkanımız Yakup Yılmaz’a, yönetim kurulumuza, partililerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkes rahat olsun. Manisa ve ülkemiz iyi olacak” dedi. İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ise, “Biz ilçe yönetimi olarak çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. 24 Haziran seçimlerine en iyi şekilde ve güçlü bir şekilde gireceğiz. İYİ Parti Türkiye ve Kula'ya iyi gelecek. Aday adayımız Gökhan Karaçoban’a bu çıktığı kutlu yolda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.