GÖNÜL SOFRASI TEPEKÖY'DE DE KURULDU

BELEDİYE 07.08.2018 - 09:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GÖNÜL SOFRASI TEPEKÖY'DE DE KURULDU

Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'ın birlik ve beraberliği sağlamak ve hizmet ve yatırımları hızlandırmak için ücretini kendi cebinden karşıladığı 'Esnaf Buluşmaları' kapsamında organize edilen 'Gönül Sofrası' adı verilen sabah kahvaltıları sürüyor. Başkan Uçak ve ekibi, ilçenin büyük mahallelerinden olan Tepeköy'de de kahvaltı sofrasında mahallenin eşrafıyla buluştu.
Alaşehir'e sıra dışı bir belediyecilik anlaşışı getiren Belediye Başkanı Ali Uçak ve ekibi, kurulan 'Gönül Sofraları'yla esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Uçak, Tepeköy eşrafıyla bir araya geldi. Mahallelinin büyük ilgi gösterdiği programda sorunlar dinlendi, çözüm yolları masaya yatırıldı. Birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek için yıktıkları yolda; Alaşehir'e hizmet etmek ve Alaşehirlilere hizmetkar olmak için göreve geldiklerini belirten Başkan Uçak, yaptığı konuşmada, "Siyasi kısır döngüleri bırakarak, siyaset ayrımı gözetmeden ve hiç bir hesap siyasi hesap yapmadan Alaşehir'in 87 mahallesine eşit bir şekilde hizmet ve yatırım götürmeye çalışıyoruz. Günün 20 saati gece gündüz demeden çalışıyoruz. Buradan sizlere söz veriyorum: ALAŞEHİR'İN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ."dedi. UÇAK: ALAŞEHİR'E HİZMETÇİ, ALAŞEHİRLİLERE HİZMETKARIZ" Başkan Uçak, "2.5 ay önce başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında çok güzel hizmetlere imza attık. 87 mahallemize dokunmaya çalışıyoruz. 9 aylık acil eylem planı çerçevesinde, çalışmaların tamamlandığı  mahallelerde şimdiye kadar toplamda 300 bin metrekarenin üzerinde kilitli parke taşı döşemesi yapıldı. Sıcak asfalt ve sati kaplama çalışmalarımız sürüyor. Toplamda bu güne kadar 80 bin metre de yol güzergahlarında asfalt ve sati kaplama çalışması gerçekleştirdi. Biz; ALAŞEHİR'E HİZMETÇİ, ALAŞEHİRLİLERE HİZMETKARIZ."dedi. "DAĞLARI OVA YAPACAĞIZ" Alaşehirli üreticilere de müjdeler veren Belediye Başkanı Ali Uçak, Ziraat Odası Başkanlığımız ile arazi yollarında da bir çalışmamız olacak. Sezon sonunda bağ ana yollarında sati kaplama planlaması yaptık. Alaşehir'de çok güzel işler olacak. Dağları ova yapacağız. İlçe genelinde içme suyu sıkıntısını çözdük. 50'in üzerinde sondaj kazdık. Bizlere her türlü desteği sağlayan hizmet sevdalısı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine ve dahi vatan sevdalısı değerli işadamlarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, rabbim her birilerinden razı olsun. Sizlere de davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız  için sonsuz şükranlarımı sunuyorum."ifadelerini kullandı. HİZMET VE YATIRIMLAR DA İNCELENDİ Kahvaltı programının ardından, esnaf ve sakinleri selamlayan, mahallede tamamlanan ve devam eden hizmet ve yatırımları da gezen Başkan Uçak ve beraberindekiler, geçtiğimiz günlerde kaza yapan bir aileye de geçmiş olsun dileklerini iletti.
Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'ın birlik ve beraberliği sağlamak ve hizmet ve yatırımları hızlandırmak için ücretini kendi cebinden karşıladığı 'Esnaf Buluşmaları' kapsamında organize edilen 'Gönül Sofrası' adı verilen sabah kahvaltıları sürüyor. Başkan Uçak ve ekibi, ilçenin büyük mahallelerinden olan Tepeköy'de de kahvaltı sofrasında mahallenin eşrafıyla buluştu.

Alaşehir'e sıra dışı bir belediyecilik anlaşışı getiren Belediye Başkanı Ali Uçak ve ekibi, kurulan 'Gönül Sofraları'yla esnaflarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Uçak, Tepeköy eşrafıyla bir araya geldi. Mahallelinin büyük ilgi gösterdiği programda sorunlar dinlendi, çözüm yolları masaya yatırıldı. Birlik ve beraberliği yeniden tesis etmek için yıktıkları yolda; Alaşehir'e hizmet etmek ve Alaşehirlilere hizmetkar olmak için göreve geldiklerini belirten Başkan Uçak, yaptığı konuşmada, "Siyasi kısır döngüleri bırakarak, siyaset ayrımı gözetmeden ve hiç bir hesap siyasi hesap yapmadan Alaşehir'in 87 mahallesine eşit bir şekilde hizmet ve yatırım götürmeye çalışıyoruz. Günün 20 saati gece gündüz demeden çalışıyoruz. Buradan sizlere söz veriyorum: ALAŞEHİR'İN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ."dedi.

UÇAK: ALAŞEHİR'E HİZMETÇİ, ALAŞEHİRLİLERE HİZMETKARIZ"

Başkan Uçak, "2.5 ay önce başlattığımız hizmet seferberliği kapsamında çok güzel hizmetlere imza attık. 87 mahallemize dokunmaya çalışıyoruz. 9 aylık acil eylem planı çerçevesinde, çalışmaların tamamlandığı  mahallelerde şimdiye kadar toplamda 300 bin metrekarenin üzerinde kilitli parke taşı döşemesi yapıldı. Sıcak asfalt ve sati kaplama çalışmalarımız sürüyor. Toplamda bu güne kadar 80 bin metre de yol güzergahlarında asfalt ve sati kaplama çalışması gerçekleştirdi. Biz; ALAŞEHİR'E HİZMETÇİ, ALAŞEHİRLİLERE HİZMETKARIZ."dedi.

"DAĞLARI OVA YAPACAĞIZ"

Alaşehirli üreticilere de müjdeler veren Belediye Başkanı Ali Uçak, Ziraat Odası Başkanlığımız ile arazi yollarında da bir çalışmamız olacak. Sezon sonunda bağ ana yollarında sati kaplama planlaması yaptık. Alaşehir'de çok güzel işler olacak. Dağları ova yapacağız. İlçe genelinde içme suyu sıkıntısını çözdük. 50'in üzerinde sondaj kazdık. Bizlere her türlü desteği sağlayan hizmet sevdalısı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine ve dahi vatan sevdalısı değerli işadamlarımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, rabbim her birilerinden razı olsun. Sizlere de davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız  için sonsuz şükranlarımı sunuyorum."ifadelerini kullandı.

HİZMET VE YATIRIMLAR DA İNCELENDİ

Kahvaltı programının ardından, esnaf ve sakinleri selamlayan, mahallede tamamlanan ve devam eden hizmet ve yatırımları da gezen Başkan Uçak ve beraberindekiler, geçtiğimiz günlerde kaza yapan bir aileye de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.