Güneş, Delemenler İlköğretim Kurumlarını ziyaret etti

EĞİTİM 16.01.2017 - 09:25, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Güneş, Delemenler İlköğretim Kurumlarını ziyaret etti

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Şube Müdürü Murat Demir ile birlikte Delemenler İlköğretim Kurumlarını ziyaret ederek okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerle görüştü.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, ilçedeki ilköğretim okullarına ziyaretlerini sürdürüyor. Güneş ve Şube Müdürü Murat Demir, önceki gün Delemenler İlköğretim Kurumlarını ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle görüştü. ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI Okul Müdürü Murat Mehmet Güler tarafından karşılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Güler'le bir süre görüştükten sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirerek, değerlendirmelerde bulundu. Sınıfları da dolaşan Müdür Güneş, öğrencilerle yakından ilgilendi. Güneş, ziyaret programı kapsamında Atatürk İlköğretim Kurumları'nı da ziyaret edip idareci ve öğretmenlerle bir toplantı yaptı.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Şube Müdürü Murat Demir ile birlikte Delemenler İlköğretim Kurumlarını ziyaret ederek okul müdürü, öğretmenleri ve öğrencilerle görüştü.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, ilçedeki ilköğretim okullarına ziyaretlerini sürdürüyor. Güneş ve Şube Müdürü Murat Demir, önceki gün Delemenler İlköğretim Kurumlarını ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerle görüştü.

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI

Okul Müdürü Murat Mehmet Güler tarafından karşılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Güler'le bir süre görüştükten sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirerek, değerlendirmelerde bulundu. Sınıfları da dolaşan Müdür Güneş, öğrencilerle yakından ilgilendi. Güneş, ziyaret programı kapsamında Atatürk İlköğretim Kurumları'nı da ziyaret edip idareci ve öğretmenlerle bir toplantı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.