GÜZEL: OKUMANIN YAŞI YOKTUR

15.10.2020 - 09:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

GÜZEL: OKUMANIN YAŞI YOKTUR

Alaşehir Ülkü Ocakları, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda okuma etkinliği düzenledi. Eğitim masalarının organizesinde tertip edilen okuma etkinliğine Başkan Uğur Güzel ve yönetimi de tam kadro iştirak etti. İlginin büyük olduğu etkinlik, 2 saat sürdü.
Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için hayata geçirdiği bir projeyi daha hayata geçirdi. Ocak Yönetimi, Cumhuriyet ve Demokrasi  Meydanı’nda okuma etkinliği gerçekleştirdi. Kitap okuma etkinliğine Ocak Yönetimi ve çok sayıda Alaşehirli katıldı. 2 saat süren etkinlik hem dikkat çekti hem de takdir topladı. “OKUYAN BİR NESİL HEDEFLİYORUZ” Etkinliğin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel, okumanın yaşı olmadığını belirterek, okumanın yaşının olmadığını söyledi. Güzel, açıklamasının devamında da “Alaşehir Ülkü Ocakları olarak, Ülkü Ocaklarının kuruluş hedeflerinden bir olan Eğitim kriterimizin en güzel şekilde gençlerimize aktarılması adına göreve geldiğimiz ilk günden bu yana eğitim konusunda birçok adımlar attık. Alaşehir Ülkü Ocakları olarak '' Meydan okuyan değil Kitap okuyan bir gençlik'' parolasıyla başlattığımız kitap okuma faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz, bu kapsamda pandemi şartlarınıda göz önüne alarak düzenli hale getirdiğimiz kitap okuma faaliyetimizi bu hafta gençlerimizle birlikte Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdik. Türk gençliği olarak okuduğunu anlayan, anladığını gelecek nesillere en güzel şekilde aktaracak, Tarihini bilen ve bu bilinçle hareket eden bir gençlik hayalimizdir. Buradan bütün gençlere ve tüm vatandaşlarımıza hitaben diyorum ki Okumanın yaşı yoktur.””şeklinde konuştu.
Alaşehir Ülkü Ocakları, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda okuma etkinliği düzenledi. Eğitim masalarının organizesinde tertip edilen okuma etkinliğine Başkan Uğur Güzel ve yönetimi de tam kadro iştirak etti. İlginin büyük olduğu etkinlik, 2 saat sürdü.

Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için hayata geçirdiği bir projeyi daha hayata geçirdi. Ocak Yönetimi, Cumhuriyet ve Demokrasi  Meydanı’nda okuma etkinliği gerçekleştirdi. Kitap okuma etkinliğine Ocak Yönetimi ve çok sayıda Alaşehirli katıldı. 2 saat süren etkinlik hem dikkat çekti hem de takdir topladı.

“OKUYAN BİR NESİL HEDEFLİYORUZ”

Etkinliğin ardından bir açıklama yapan Alaşehir Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Güzel, okumanın yaşı olmadığını belirterek, okumanın yaşının olmadığını söyledi. Güzel, açıklamasının devamında da “Alaşehir Ülkü Ocakları olarak, Ülkü Ocaklarının kuruluş hedeflerinden bir olan Eğitim kriterimizin en güzel şekilde gençlerimize aktarılması adına göreve geldiğimiz ilk günden bu yana eğitim konusunda birçok adımlar attık. Alaşehir Ülkü Ocakları olarak '' Meydan okuyan değil Kitap okuyan bir gençlik'' parolasıyla başlattığımız kitap okuma faaliyetlerimizi tüm hızıyla sürdürüyoruz, bu kapsamda pandemi şartlarınıda göz önüne alarak düzenli hale getirdiğimiz kitap okuma faaliyetimizi bu hafta gençlerimizle birlikte Cumhuriyet meydanında gerçekleştirdik. Türk gençliği olarak okuduğunu anlayan, anladığını gelecek nesillere en güzel şekilde aktaracak, Tarihini bilen ve bu bilinçle hareket eden bir gençlik hayalimizdir. Buradan bütün gençlere ve tüm vatandaşlarımıza hitaben diyorum ki Okumanın yaşı yoktur.””şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.