HASTANEDE YOĞUN BAKIM YATAK SAYISI 15’E ÇIKTI

Sağlık 17.05.2019 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

HASTANEDE YOĞUN BAKIM YATAK SAYISI 15’E ÇIKTI

Alaşehir Devlet Hastanesi’nin yatak sayısı kapasitesinin artırılmasıyla birlikte servislerdeki yatak sayılarında da artış oldu. İkinci basamak yoğun bakım servisinde yatak sayısı da 15 olarak tescillendi.
Alaşehir Devlet Hastanesi, Birinci Basamak yoğun bakım servisi yatak sayısı 6, ikinci basamak yoğun bakım servisi yatak sayısı 9 yataktan 15 yatağa yükseltilerek hizmet vermeye başladı. Bundan böyle yoğun bakım servis ihtiyacı için hasta sevkleri azalmakla birlikte başka hastanelerden de hastaneye hasta kabulü yapılacak. Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, "Göreve geldiğimiz zaman yoğun bakım 2. Basamak yatak sayısı 4 iken, bu konuda eksikliklerimizi gidererek, önce yatak sayısı 5 yatak artırımıyla 9 yatağa çıkardık. Hastanemizde, ameliyat ve yatan hasta sayısının artması sonucu bakanlığımız yatak kapasitemizi artırdı. Buna bağlı olarak ikinci basamak yoğun bakım 9 olan yatak sayımıza 6 yatak daha ilave edilerek, 15 olarak tescillendi. Hastanemiz yoğun bakım servisi olarak birinci basamakta 6, ikinci basamakta 15 yatakla hizmet verecektir.  Hastanemizin, yoğun bakım yatak sayımızın 15 olarak tescillenmesinde bizlere her zaman desteğini veren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Necip Yemenici ‘ye başta olmak üzere, Yoğun Bakım Sorumlu Hekimimiz Anestezi Uzmanı Dr. Ali Seğmen  ve diğer ilgili uzman hekimlerimize, yoğun bakım sorumluları ve çalışan tüm arkadaşlarıma  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi. 
Alaşehir Devlet Hastanesi’nin yatak sayısı kapasitesinin artırılmasıyla birlikte servislerdeki yatak sayılarında da artış oldu. İkinci basamak yoğun bakım servisinde yatak sayısı da 15 olarak tescillendi.

Alaşehir Devlet Hastanesi, Birinci Basamak yoğun bakım servisi yatak sayısı 6, ikinci basamak yoğun bakım servisi yatak sayısı 9 yataktan 15 yatağa yükseltilerek hizmet vermeye başladı. Bundan böyle yoğun bakım servis ihtiyacı için hasta sevkleri azalmakla birlikte başka hastanelerden de hastaneye hasta kabulü yapılacak.

Konuya ilişkin olarak bir açıklama yapan Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, "Göreve geldiğimiz zaman yoğun bakım 2. Basamak yatak sayısı 4 iken, bu konuda eksikliklerimizi gidererek, önce yatak sayısı 5 yatak artırımıyla 9 yatağa çıkardık. Hastanemizde, ameliyat ve yatan hasta sayısının artması sonucu bakanlığımız yatak kapasitemizi artırdı. Buna bağlı olarak ikinci basamak yoğun bakım 9 olan yatak sayımıza 6 yatak daha ilave edilerek, 15 olarak tescillendi. Hastanemiz yoğun bakım servisi olarak birinci basamakta 6, ikinci basamakta 15 yatakla hizmet verecektir.  Hastanemizin, yoğun bakım yatak sayımızın 15 olarak tescillenmesinde bizlere her zaman desteğini veren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Necip Yemenici ‘ye başta olmak üzere, Yoğun Bakım Sorumlu Hekimimiz Anestezi Uzmanı Dr. Ali Seğmen  ve diğer ilgili uzman hekimlerimize, yoğun bakım sorumluları ve çalışan tüm arkadaşlarıma  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.