Hastaneden Ağacına Sahip Çık kampanyası

Sağlık 14.03.2016 - 09:28, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Hastaneden Ağacına Sahip Çık kampanyası

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından başlatılan “ Ağacına Sahip Çık “ kampanyası kapsamında Devlet Hastanesi bahçesi ağaçlandırılıyor.
Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı ve  Başhekim Yardımcısı Diş Hekimi Ahmet Aksoy  başta olmak üzere, hastane doktorları, hemşireler  ve tüm personel tarafından birer tane ağaç dikilip ağaçlar sahiplenilecek.   KIRMALI; HASTANE BAHÇESİNE 500 AĞAÇ DİKİLECEK   Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, kampanya dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Kırmalı; "Özellikle yaz aylarında hastane bahçesine çıkıldığında, sıcaktan korunmak için  gölgelik alanlar ve yeşil alan ihtiyacı herkes tarafından talep edilmekteydi. Ağaç  ve  yeşillik ile oluşan doğal güzellikler insanların psikolojik olarak dinlenmesini  ve rahatlamasını sağlayacaktır. Ağaç ve yeşilliğin küresel ısınma da göz önünde  bulundurulduğunda önemi daha iyi anlaşılacaktır. Hastalarımız ve yakınları bahçeye çıktıklarında temiz hava alabilecek, ağaçların meyvesini tadabilecek, muayene öncesi bekleme sürecini ve muayene sonrası tetkik sonuçlarını bekleme zamanını daha güzel bir ortamda geçireceklerdir. Hastanelerde bu ortamlar hastalar için olduğu kadar hastanede görev yapan tüm personel içinde mutlaka olması gerekmektedir. Hastanemiz yeni bina olduğu için henüz çevre düzenlemesi istenilen düzeyde değildi, bu eksikliği giderebilmek için, hastane personellerimiz için  “ Ağacına Sahip Çık “ isimli bir kampanya başlattık.Hastanemize olduğu kadar ,bahçesine de sahip çıkmayı  amaçlıyoruz. Çünkü hastane bizim evimiz, işyerimiz dolayısıyla en iyi şekilde sahip çıkmamız gerekir. Bahçemizde  selvi, ıhlamur, zeytin, iğde, gibi ağaç çeşitlerinden oluşan yaklaşık 500 ağaç dikeceğiz. İlk ağaçlarımızı diktik. Tüm bahçe ağaçlandırılacak. Bahçe düzenlemesi kapsamında hastalarımız ve personellerimizin dinlenebileceği kamelya ve gölgelikler de yapacağız" dedi. Alaşehir Devlet Hastanesi bahçe ağaçlandırmasınaı Hastaneden emekli İntaniye Uzmanı Kubilay Gürcan Civaner ve Alaşehir Sağlık Grup Başkanı Dr. Gülüstan Öz de katılıp birer tane ağaç dikerek ağaç dikimine destek oldular.
Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından başlatılan “ Ağacına Sahip Çık “ kampanyası kapsamında Devlet Hastanesi bahçesi ağaçlandırılıyor.

Alaşehir Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Orhan Kırmalı ve  Başhekim Yardımcısı Diş Hekimi Ahmet Aksoy  başta olmak üzere, hastane doktorları, hemşireler  ve tüm personel tarafından birer tane ağaç dikilip ağaçlar sahiplenilecek.

 

KIRMALI; HASTANE BAHÇESİNE 500 AĞAÇ DİKİLECEK

 

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Kırmalı, kampanya dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Kırmalı; "Özellikle yaz aylarında hastane bahçesine çıkıldığında, sıcaktan korunmak için  gölgelik alanlar ve yeşil alan ihtiyacı herkes tarafından talep edilmekteydi. Ağaç  ve  yeşillik ile oluşan doğal güzellikler insanların psikolojik olarak dinlenmesini  ve rahatlamasını sağlayacaktır. Ağaç ve yeşilliğin küresel ısınma da göz önünde  bulundurulduğunda önemi daha iyi anlaşılacaktır. Hastalarımız ve yakınları bahçeye çıktıklarında temiz hava alabilecek, ağaçların meyvesini tadabilecek, muayene öncesi bekleme sürecini ve muayene sonrası tetkik sonuçlarını bekleme zamanını daha güzel bir ortamda geçireceklerdir. Hastanelerde bu ortamlar hastalar için olduğu kadar hastanede görev yapan tüm personel içinde mutlaka olması gerekmektedir. Hastanemiz yeni bina olduğu için henüz çevre düzenlemesi istenilen düzeyde değildi, bu eksikliği giderebilmek için, hastane personellerimiz için  “ Ağacına Sahip Çık “ isimli bir kampanya başlattık.Hastanemize olduğu kadar ,bahçesine de sahip çıkmayı  amaçlıyoruz. Çünkü hastane bizim evimiz, işyerimiz dolayısıyla en iyi şekilde sahip çıkmamız gerekir. Bahçemizde  selvi, ıhlamur, zeytin, iğde, gibi ağaç çeşitlerinden oluşan yaklaşık 500 ağaç dikeceğiz. İlk ağaçlarımızı diktik. Tüm bahçe ağaçlandırılacak. Bahçe düzenlemesi kapsamında hastalarımız ve personellerimizin dinlenebileceği kamelya ve gölgelikler de yapacağız" dedi.

Alaşehir Devlet Hastanesi bahçe ağaçlandırmasınaı Hastaneden emekli İntaniye Uzmanı Kubilay Gürcan Civaner ve Alaşehir Sağlık Grup Başkanı Dr. Gülüstan Öz de katılıp birer tane ağaç dikerek ağaç dikimine destek oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.