Hayvan severlerden Başkan Karaçoban’a teşekkür ziyareti

BELEDİYE 06.01.2017 - 08:33, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Hayvan severlerden Başkan Karaçoban’a teşekkür ziyareti

Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu’yla birlikte oluşan yapılanma neticesinde bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavi süresince Alaşehir Belediyesi'nin geçici bakım evinde misafir edilmeleri ve periyodik olarak toplantılarla hayvan sever gönüllülerini bir araya getirdi.
Hayvan severler adına konuşan Hacer Avcı yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetten dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Çalışmalarda insani duygularla emek sarf edilmesi  ve her canlının yaşam hakkı olduğunu bize gösteren ekiplerinizin gayretli ve olumlu yaklaşımda olması bizleri çok memnun etti. Duyduğumuz memnuniyetten dolayı zatı âlinizi tebrik etmek için ziyaretinize geldik” dedi.   KARAÇOBAN; VETERİNERİMİZ HAYVAN SEVER GÖNÜLLÜLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ   Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek  “ 100 bin nüfuslu bir İlçede yaşayan büyük bir aileyiz. İlçemizde yaşamını sürdüren her  vatandaşımızın huzuru ve refahı için yeni projeler sunmak gibi görevlerimiz olduğunun bilincindeyiz. Önceki dönem içerisinde mezbahanın yan tarafında inşa ettiğimiz geçici bakım evimizde desteklenen üniteleri ve çalışanlarıyla bakıma muhtaç, hastalıklı başıboş sokak hayvanlarının doğal ortamdaki yaşamlarını etkilemeyecek şekilde tedavileri bitene kadar misafir ediyoruz. Bünyemizde bulunan Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu alanında ciddi çalışmalar gerçekleştirdi. Hayvan sever Gönüllülerini de bir araya getirdi, yapmış olduğunuz nazikâne ziyaret bizleri onurlandırdı” dedi.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu’yla birlikte oluşan yapılanma neticesinde bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavi süresince Alaşehir Belediyesi'nin geçici bakım evinde misafir edilmeleri ve periyodik olarak toplantılarla hayvan sever gönüllülerini bir araya getirdi.

Hayvan severler adına konuşan Hacer Avcı yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetten dolayı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı makamında ziyaret ettiklerini ifade ederek, "Çalışmalarda insani duygularla emek sarf edilmesi  ve her canlının yaşam hakkı olduğunu bize gösteren ekiplerinizin gayretli ve olumlu yaklaşımda olması bizleri çok memnun etti. Duyduğumuz memnuniyetten dolayı zatı âlinizi tebrik etmek için ziyaretinize geldik” dedi.

 

KARAÇOBAN; VETERİNERİMİZ HAYVAN SEVER GÖNÜLLÜLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

 

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek  “ 100 bin nüfuslu bir İlçede yaşayan büyük bir aileyiz. İlçemizde yaşamını sürdüren her  vatandaşımızın huzuru ve refahı için yeni projeler sunmak gibi görevlerimiz olduğunun bilincindeyiz. Önceki dönem içerisinde mezbahanın yan tarafında inşa ettiğimiz geçici bakım evimizde desteklenen üniteleri ve çalışanlarıyla bakıma muhtaç, hastalıklı başıboş sokak hayvanlarının doğal ortamdaki yaşamlarını etkilemeyecek şekilde tedavileri bitene kadar misafir ediyoruz. Bünyemizde bulunan Veteriner Hekimi Hüseyin Somuncu alanında ciddi çalışmalar gerçekleştirdi. Hayvan sever Gönüllülerini de bir araya getirdi, yapmış olduğunuz nazikâne ziyaret bizleri onurlandırdı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.