Horzumalayaka’ya revizyon

BELEDİYE 08.08.2016 - 09:15, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Horzumalayaka’ya revizyon

Alaşehir'in eski mahallelerinden olan Hrzumalya mahallesinde revizyon çalışmalarına başlayan Alaşehir Belediyesi, birçok alanda hizmetlerin startını verdi.
Eski Mahalleye yenileme çalışmaları, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce aralıksız sürüyor. Horzumalayaka Mahallesinde yaklaşık 3 bin metre yol çalışmasının yanı sıra mahallenin yerleşim alanında sağlam zemin üzerinde de çok amaçlı düğün salonu çalışmaları yapımı devam ederken dini vecibelerin yerine getirildiği ibadethanelerden merkez camii bahçesinde peyzaj düzenlemesi ve minare yapım çalışmalarında hız kesmeden sürdürüyor..   Dikici: MAHALLEMİZ YENİLENİYOR   Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın kırsal mahalle gezileri esnasında 2016 yatırım programları çerçevesinde eski yerleşim alanlarından Horzumalayaka mahallemizin merkezine bağlantılı mezar yolunun kilit parke taşla kaplama çalışmaları ve cami boyamasından bahçe düzenlemesine kadar birçok alanda şantiyesel çalışmalarla eski mahalleye yeni imaj katacağız. 3 bin metre yolda da revizyon çalışmaları gerçekleştirilecek.”dedi.
Alaşehir'in eski mahallelerinden olan Hrzumalya mahallesinde revizyon çalışmalarına başlayan Alaşehir Belediyesi, birçok alanda hizmetlerin startını verdi.

Eski Mahalleye yenileme çalışmaları, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce aralıksız sürüyor. Horzumalayaka Mahallesinde yaklaşık 3 bin metre yol çalışmasının yanı sıra mahallenin yerleşim alanında sağlam zemin üzerinde de çok amaçlı düğün salonu çalışmaları yapımı devam ederken dini vecibelerin yerine getirildiği ibadethanelerden merkez camii bahçesinde peyzaj düzenlemesi ve minare yapım çalışmalarında hız kesmeden sürdürüyor..

 

Dikici: MAHALLEMİZ YENİLENİYOR

 

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici, “Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’ın kırsal mahalle gezileri esnasında 2016 yatırım programları çerçevesinde eski yerleşim alanlarından Horzumalayaka mahallemizin merkezine bağlantılı mezar yolunun kilit parke taşla kaplama çalışmaları ve cami boyamasından bahçe düzenlemesine kadar birçok alanda şantiyesel çalışmalarla eski mahalleye yeni imaj katacağız. 3 bin metre yolda da revizyon çalışmaları gerçekleştirilecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.