Horzumkeserler'de menfez çalışması

09.05.2017 - 17:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Horzumkeserler'de menfez çalışması

Horzumkeserler mahallesinde Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, sel baskınlarında yaşanan sorunların önüne geçmek ve dere yataklarını tek bir noktada toplamak için yapılan menfez çalışmasının kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.
Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, aşırı yağışlar sonucunda oluşabilecek su baskınlarını önlemek amacıyla sulama kanalı ve dere yataklarında menfez çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Horzumkeserler mahallesinde yürütülen menfez yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. KARAÇOBAN; "YAKIN BİR ZAMANDA BİTİRECEĞİZ Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban  ekiplerin tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç olduğu tespit edilen noktalarda menfez çalışmalarına başladıklarını söyledi. Başkan Karaçoban  “Görevi devraldığımızdan beri tek amacımız oldu, o da halkımıza hizmetin en iyisini yapmak. Bizler, gelen talepleri değerlendirerek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yağışlar sonrası su baskınlarının sıkça yaşandığı mahallelerimizden biri de Horzumkeserler mahallesi. Bu mahallemizde yürüttüğümüz menfez yapım çalışmalarımızı yakın bir zamanda bitirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Horzumkeserler mahallesinde Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, sel baskınlarında yaşanan sorunların önüne geçmek ve dere yataklarını tek bir noktada toplamak için yapılan menfez çalışmasının kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, aşırı yağışlar sonucunda oluşabilecek su baskınlarını önlemek amacıyla sulama kanalı ve dere yataklarında menfez çalışmalarına devam ediyor. Bu amaçla Horzumkeserler mahallesinde yürütülen menfez yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

KARAÇOBAN; "YAKIN BİR ZAMANDA BİTİRECEĞİZ

Alaşehir  Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban  ekiplerin tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç olduğu tespit edilen noktalarda menfez çalışmalarına başladıklarını söyledi. Başkan Karaçoban  “Görevi devraldığımızdan beri tek amacımız oldu, o da halkımıza hizmetin en iyisini yapmak. Bizler, gelen talepleri değerlendirerek gerekli çalışmaları yapıyoruz. Yağışlar sonrası su baskınlarının sıkça yaşandığı mahallelerimizden biri de Horzumkeserler mahallesi. Bu mahallemizde yürüttüğümüz menfez yapım çalışmalarımızı yakın bir zamanda bitirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.