İDARECİLERE ETKİLİ YÖNETİCİLİK KİTABI DAĞITILDI

EĞİTİM 27.08.2018 - 09:17, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İDARECİLERE ETKİLİ YÖNETİCİLİK KİTABI DAĞITILDI

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçede bulunan okul yöneticilerine “ Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği “ adlı kitabı dağıttı. Okul yöneticilerinin tamamına dağıtılan kitapla müdür, müdür yardımcısı statüsünde bulunan tüm personellerin bilgilendirilmesi ve bilgilerinin tazelenmesi amaçlandı.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir İlçesinde bulunan resmi ve özel 82  okul ve diğer kurumların idarecilerine, yönetici konumunda olan personellerimizin  yöneticilik becerilerinin geliştirilmesi ve kendilerini güncellemeleri  amacıyla bu alanda iyi bir kaynak olan “ Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği “adlı   (Yazarı Elaine K. McEwan) ve çevrisini  Prof. Dr. Necati  Cemaloğlu’nun yaptığı kitabı okumaları için, dağıttı. Kaynak kitabın yönetici konumunda olan tüm personelin bilgilerini taze tutmaları için çok iyi bir kaynak olduğunu belirten Güneş, "Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da güncel ve taze bilgilere ihtiyacımız var. Bu amaçla çok iyi bir kaynak olduğuna inandığım bu kitabı ilçemizde bulunan tüm yöneticilere teker teker dağıttık. Yöneticilerimizden bu kaynağı mutlaka okumalarını ve en az beş arkadaşla istişare etmelerini de istedik. Böylece hem yöneticilerimiz  bilgilerini güncelleyecekler, hem de tazelenen bilgileriyle görev yaptıkları kurumlarda başarılarına yeni başarılar ekleyeceklerdir. Amacımız eğitim kalitemizi kademeli ama sürekli yükseltmektir."dedi.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçede bulunan okul yöneticilerine “ Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği “ adlı kitabı dağıttı. Okul yöneticilerinin tamamına dağıtılan kitapla müdür, müdür yardımcısı statüsünde bulunan tüm personellerin bilgilendirilmesi ve bilgilerinin tazelenmesi amaçlandı.

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Alaşehir İlçesinde bulunan resmi ve özel 82  okul ve diğer kurumların idarecilerine, yönetici konumunda olan personellerimizin  yöneticilik becerilerinin geliştirilmesi ve kendilerini güncellemeleri  amacıyla bu alanda iyi bir kaynak olan “ Etkili Okul Yöneticilerinin 10 Özelliği “adlı   (Yazarı Elaine K. McEwan) ve çevrisini  Prof. Dr. Necati  Cemaloğlu’nun yaptığı kitabı okumaları için, dağıttı.

Kaynak kitabın yönetici konumunda olan tüm personelin bilgilerini taze tutmaları için çok iyi bir kaynak olduğunu belirten Güneş, "Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da güncel ve taze bilgilere ihtiyacımız var. Bu amaçla çok iyi bir kaynak olduğuna inandığım bu kitabı ilçemizde bulunan tüm yöneticilere teker teker dağıttık. Yöneticilerimizden bu kaynağı mutlaka okumalarını ve en az beş arkadaşla istişare etmelerini de istedik. Böylece hem yöneticilerimiz  bilgilerini güncelleyecekler, hem de tazelenen bilgileriyle görev yaptıkları kurumlarda başarılarına yeni başarılar ekleyeceklerdir. Amacımız eğitim kalitemizi kademeli ama sürekli yükseltmektir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.