İlçe Milli Eğitim'de bir yenilik daha

EĞİTİM 05.01.2017 - 09:36, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İlçe Milli Eğitim'de bir yenilik daha

Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde fark yaratan uygulamaları birer birer hayata geçiriliyor. Müdürlük; Alaşehir’in eğitim seviyesi bakımından sınıf atlaması konusunda kararlı görünüyor.
4 pilot okulda başlatılan elektronik ortamda 'Evrak Takip Sistemi' Alaşehir'de tüm okullarda uygulanmaya başlandı. Konu hakkında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in başkanlığında, Şube Müdürleri Sedat Koyuncu, Murat Demir ile birlikte  Evrak Takip Sistemi (ETS) ile ilgili Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve V.H.K.İ-Memurlarının katılımıyla, İmam Hatip Ortaokulunda toplantı yapıldı.   GÜNEŞ: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ   Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Güneş, “Günümüz teknolojisi düşünüldüğünde aslında çok geç kalınmış bir sistemi  müdürlüğümüz ve tüm bağlı kurumlarımıza kazandırdık. Sayın Başbakanımızın son günlerdeki beyanlarına paralel olarak  kurumum adına çok  ciddi anlamda  kağıt ve zaman  tasarrufu sağlamış olacağız.Bunun yanı sıra  personelimize ait bilgilerin de artık sistem üzerinden gönderilecek olması olası güvenlik zafiyetlerinin de  önüne geçecektir.Sistemin tanıtımını  öncelikle kurum müdürlerimize sonrasında  ise  kurum müdür yardımcılarına ve memurlarına  yaptık.Arkadaşlarımızın memnun olduklarını gözlemlemek beni de mutlu etmiştir.Ayrıca İl genelinde Alaşehir’in eğitimdeki yeri düşünüldüğünde; atılan adımların  zamanla başarıyı getireceği kaçınılmaz olacaktır. Bu ve buna benzer  olumlu örneklere her geçen gün yenilerini  ekleyeceğiz  inşallah.”dedi.
Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde fark yaratan uygulamaları birer birer hayata geçiriliyor. Müdürlük; Alaşehir’in eğitim seviyesi bakımından sınıf atlaması konusunda kararlı görünüyor.

4 pilot okulda başlatılan elektronik ortamda 'Evrak Takip Sistemi' Alaşehir'de tüm okullarda uygulanmaya başlandı. Konu hakkında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'in başkanlığında, Şube Müdürleri Sedat Koyuncu, Murat Demir ile birlikte  Evrak Takip Sistemi (ETS) ile ilgili Okul Müdürleri, Müdür Yardımcıları ve V.H.K.İ-Memurlarının katılımıyla, İmam Hatip Ortaokulunda toplantı yapıldı.

 

GÜNEŞ: BAŞARIYI YAKALAYACAĞIZ

 

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Güneş, “Günümüz teknolojisi düşünüldüğünde aslında çok geç kalınmış bir sistemi  müdürlüğümüz ve tüm bağlı kurumlarımıza kazandırdık. Sayın Başbakanımızın son günlerdeki beyanlarına paralel olarak  kurumum adına çok  ciddi anlamda  kağıt ve zaman  tasarrufu sağlamış olacağız.Bunun yanı sıra  personelimize ait bilgilerin de artık sistem üzerinden gönderilecek olması olası güvenlik zafiyetlerinin de  önüne geçecektir.Sistemin tanıtımını  öncelikle kurum müdürlerimize sonrasında  ise  kurum müdür yardımcılarına ve memurlarına  yaptık.Arkadaşlarımızın memnun olduklarını gözlemlemek beni de mutlu etmiştir.Ayrıca İl genelinde Alaşehir’in eğitimdeki yeri düşünüldüğünde; atılan adımların  zamanla başarıyı getireceği kaçınılmaz olacaktır. Bu ve buna benzer  olumlu örneklere her geçen gün yenilerini  ekleyeceğiz  inşallah.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.