"İLÇE SEÇİM GÜVENLİĞİ" TOPLANTISI YAPILDI

ASAYİŞ 24.05.2018 - 09:31, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

"İLÇE SEÇİM GÜVENLİĞİ" TOPLANTISI YAPILDI

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem Milletvekili Genel Seçiminin Alaşehir’de huzur içinde yapılması için "Seçim Güvenliği" toplantısı Kaymakam Abdullah Uçgun başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Seçim öncesi, seçim esnasında ve sonrasında yapılacak çalışmalar ve seçim dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esasların değerlendirildiği toplantıya İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Milli Eğitim Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Zabıta Müdürü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.   UÇGUN; “YETKİLİ KURUMLARIN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMASI GEREKİYOR”   Kaymakam Uçgun, seçim takviminin başlangıcından bugüne kadar Alaşehir'de seçim sürecinde yaşanan diyalog ve hoşgörü ortamı için parti temsilcilerine teşekkür etti. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Uçgun, “Seçim öncesinde, sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi anlamında yetkili kurumların üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bu amaçla ilgili kurumların ve siyasi partilerin ilçe temsilcilerinin katılımıyla bir araya geldik. Ve seçimin huzur içinde gerçekleştirilmesi amacıyla alınacak önlem ve düzenlemeleri konuştuk.”dedi. Siyasi partilerin yasal düzenlemeler çerçevesinde hareket etmesinin önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Uçgun, seçim faaliyetlerinin demokratik olgunluk içinde yapılmasının vatandaşların beklentisi olduğunu da belirtti.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci dönem Milletvekili Genel Seçiminin Alaşehir’de huzur içinde yapılması için "Seçim Güvenliği" toplantısı Kaymakam Abdullah Uçgun başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Seçim öncesi, seçim esnasında ve sonrasında yapılacak çalışmalar ve seçim dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esasların değerlendirildiği toplantıya İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Milli Eğitim Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Zabıta Müdürü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

 

UÇGUN; “YETKİLİ KURUMLARIN ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMASI GEREKİYOR”

 

Kaymakam Uçgun, seçim takviminin başlangıcından bugüne kadar Alaşehir'de seçim sürecinde yaşanan diyalog ve hoşgörü ortamı için parti temsilcilerine teşekkür etti. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye için önemli olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Uçgun, “Seçim öncesinde, sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçilmesi anlamında yetkili kurumların üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bu amaçla ilgili kurumların ve siyasi partilerin ilçe temsilcilerinin katılımıyla bir araya geldik. Ve seçimin huzur içinde gerçekleştirilmesi amacıyla alınacak önlem ve düzenlemeleri konuştuk.”dedi.

Siyasi partilerin yasal düzenlemeler çerçevesinde hareket etmesinin önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Uçgun, seçim faaliyetlerinin demokratik olgunluk içinde yapılmasının vatandaşların beklentisi olduğunu da belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.