İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZ 97 YAŞINDA!

14.03.2018 - 08:00, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

İSTİKLAL VE İSTİKBALİMİZ 97 YAŞINDA!

İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 97. Yıldönümü, Cumhuriyet Eğitim Kurumlarının organize ettiği bir programla kutlandı. Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinde tertip edilen kutlama programına, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun da katıldı.
Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü, Türk Milleti’nin onurlu mücadelesinin ve yeniden doğuşunun şanlı destanı İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 97. Yıldönümü münasebetiyle Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinde, Cumhuriyet Eğitim Kurumları tarafından bir program düzenlendi. Programa; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da katıldı.  Düzenlenen oratoryo etkinliğinde Kaymakam Uçgun, genç öğrencilerin arasına katılarak şanlı destanımızın simgesi İstiklal Marşımızı salonda bulunan herkesle birlikte okudu.  İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921’de TBMM tarafından kabul edilişinin yıl dönümü nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu vatan uğruna can veren bütün şehitlerimizi ve gazi olan kahramanlarımızı şükran ve minnetle andığını dile getiren Kaymakam Uçgun, etkinlik çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini de verdi.
İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 97. Yıldönümü, Cumhuriyet Eğitim Kurumlarının organize ettiği bir programla kutlandı. Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinde tertip edilen kutlama programına, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun da katıldı.

Devletimizin ve Milletimizin bağımsızlığının sembolü, Türk Milleti’nin onurlu mücadelesinin ve yeniden doğuşunun şanlı destanı İstiklal Marşımızın TBMM’de kabulünün 97. Yıldönümü münasebetiyle Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezinde, Cumhuriyet Eğitim Kurumları tarafından bir program düzenlendi. Programa; Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun da katıldı.

 Düzenlenen oratoryo etkinliğinde Kaymakam Uçgun, genç öğrencilerin arasına katılarak şanlı destanımızın simgesi İstiklal Marşımızı salonda bulunan herkesle birlikte okudu.

 İstiklal Marşımızın 12 Mart 1921’de TBMM tarafından kabul edilişinin yıl dönümü nedeniyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve bu vatan uğruna can veren bütün şehitlerimizi ve gazi olan kahramanlarımızı şükran ve minnetle andığını dile getiren Kaymakam Uçgun, etkinlik çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.