JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDAN KAYMAKAM UÇGUN’A ZİYARET

DİĞER 17.06.2020 - 09:08, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

JANDARMA KOMUTANLIĞI’NDAN KAYMAKAM UÇGUN’A ZİYARET

Kaymakam Abdullah Uçgun, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Kd.Yzb. Nadir Bilbay ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan bir heyet, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. Yıldönümü nedeniyle İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Kaymakam UÇGUN; "Jandarma Teşkilatımız; üstün vazife anlayışı, yüksek fizik ve moral gücü ile görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Jandarma personeline görevlerinde başarılar diliyorum."dedi. Ayrıca Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda;  Jandarmanın ülke genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması yönünde önemli hizmetler ifa ettiğini belirten Kaymakam Uçgun; "Emniyet teşkilatıyla birlikte milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 181. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmıştır. Her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok takdir edilecek bir yere ulaşmıştır. Jandarma teşkilatı ilçemizde de büyük bir fedakârlıkla gayretle vazife icra etmektedir. Modern teknolojinin tüm imkânlarına sahip olan Jandarma Teşkilatımız; büyük bir sorumluluk duygusu içerisinde çalışmaktadır. Jandarma Teşkilatımızın, dün olduğu gibi bugün de, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine verilen görevleri üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getireceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum.”ifadelere yer verdi.
Kaymakam Abdullah Uçgun, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanı Kd.Yzb. Nadir Bilbay ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan bir heyet, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 181. Yıldönümü nedeniyle İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun’u makamında ziyaret etti. Kaymakam UÇGUN; "Jandarma Teşkilatımız; üstün vazife anlayışı, yüksek fizik ve moral gücü ile görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için fedakârca hizmet eden Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; Jandarma personeline görevlerinde başarılar diliyorum."dedi.

Ayrıca Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda;  Jandarmanın ülke genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması yönünde önemli hizmetler ifa ettiğini belirten Kaymakam Uçgun; "Emniyet teşkilatıyla birlikte milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olan Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 181. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Jandarma Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuş, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması yönündeki hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmıştır. Her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok takdir edilecek bir yere ulaşmıştır. Jandarma teşkilatı ilçemizde de büyük bir fedakârlıkla gayretle vazife icra etmektedir. Modern teknolojinin tüm imkânlarına sahip olan Jandarma Teşkilatımız; büyük bir sorumluluk duygusu içerisinde çalışmaktadır.

Jandarma Teşkilatımızın, dün olduğu gibi bugün de, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine verilen görevleri üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getireceğine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Jandarma Teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum.”ifadelere yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.