JANDARMA TEŞKİLATI 179 YAŞINDA!

GÜNDEM 21.06.2018 - 11:07, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

JANDARMA TEŞKİLATI 179 YAŞINDA!

Jandarma Teşkilatının 179’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı ve beraberindeki merkez komutanlığı personeli Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti
Jandarma Teşkilatının 179’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı ve beraberindeki merkez komutanlığı personeli Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Uçgun, tüm Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı. UÇGUN: JANDARMA HALKA AÇILAN PENCERE KONUMUNDADIR Kaymakam Uçgun, 179 yıldır ulusuna ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet eden Jandarma Teşkilatı'nın tarihinin şan, şeref ve üstün başarılarla dolu olduğunu ifade ederek "Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe olarak büyük özveri ve heyecanla görev yapan Jandarma Teşkilatımız aynı zamanda devletimizin halka açılan penceresi konumundadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma Teşkilatımız aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhardır. Tüm teşkilat mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum."dedi. Uçgun, ayyrıca başarılı çalışmaları nedeniyle ziyaretçilerini 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirdi.
Jandarma Teşkilatının 179’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı ve beraberindeki merkez komutanlığı personeli Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti

Jandarma Teşkilatının 179’uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selim Kasacı ve beraberindeki merkez komutanlığı personeli Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Uçgun, tüm Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

UÇGUN: JANDARMA HALKA AÇILAN PENCERE KONUMUNDADIR

Kaymakam Uçgun, 179 yıldır ulusuna ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet eden Jandarma Teşkilatı'nın tarihinin şan, şeref ve üstün başarılarla dolu olduğunu ifade ederek "Yurdumuzun her köşesinde, halkla iç içe olarak büyük özveri ve heyecanla görev yapan Jandarma Teşkilatımız aynı zamanda devletimizin halka açılan penceresi konumundadır. Huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle Jandarma Teşkilatımız aziz milletimizin sevgisine ve güvenine mazhardır. Tüm teşkilat mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum."dedi.

Uçgun, ayyrıca başarılı çalışmaları nedeniyle ziyaretçilerini 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.