Jandarmadan uyuşturucu operasyonu!

17.03.2020 - 09:39, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu!

Alaşehir’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok miktarda "bonzai" olarak adlandırılan uyuşturucu madde ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.
Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurma, kullanma ve ticaretini yapma istihbaratını değerlendiren ekipler bir kişiyi takibe aldı. Kişinin üst aramasını yapan ekipler şahsın üzerinde 20 gram "bonzai" adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli Alaşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra karakola götürüldü. Ekipler, Kavaklıdere Mahallesi Tren İstasyonu'nda gözaltına aldıkları kişinin üstünde 20 gram bonzai ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işleminin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Alaşehir’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok miktarda "bonzai" olarak adlandırılan uyuşturucu madde ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurma, kullanma ve ticaretini yapma istihbaratını değerlendiren ekipler bir kişiyi takibe aldı. Kişinin üst aramasını yapan ekipler şahsın üzerinde 20 gram "bonzai" adı verilen uyuşturucu madde ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli Alaşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra karakola götürüldü.

Ekipler, Kavaklıdere Mahallesi Tren İstasyonu'nda gözaltına aldıkları kişinin üstünde 20 gram bonzai ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işleminin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.