KIŞ KONSERİ COŞTURDU

27.02.2020 - 09:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KIŞ KONSERİ COŞTURDU

Alaşehir Belediyesi’nin kültür etkinlikleri çerçevesinde, Türk Sanat Müziği Korosu, Alaşehirlilere müzik ziyafeti verdi. Koro, sahnede değişik makamlarda 33 eseri seslendirerek, kulakların pasını sildi.
'Kış Konseri' kapsamında Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. TRT İzmir Türk sanat müziği sanatçısı Turgay Kızıltuğ'un yönetiminde sahne alan 30 kişilik koro, çeşitli makamlardaki yaklaşık 33 eseri seslendirdi.Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde verilen konserde koro, Uşşak, hicaz, rast, nihavent eserler koro ve solo olarak 33 eser seslendirildi. İzleyenler zaman zaman koroya eşlik ettiler.    ÖKÜZCÜOĞLU: KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SÜRECEK Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, konser sonunda şef Turgay Kızıltuğ'a çiçek verip, müzik severlere seslendi: "Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilenKış konserini bizlere sunan,  Türk Sanat Müziği Korosuna çok teşekkür ediyoruz. Amacımız her alanda olduğu gibi kültürel etkinliklerde de vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri vermeyi amaçlıyoruz, çalışmalarımız devam edecek.”dedi.
Alaşehir Belediyesi’nin kültür etkinlikleri çerçevesinde, Türk Sanat Müziği Korosu, Alaşehirlilere müzik ziyafeti verdi. Koro, sahnede değişik makamlarda 33 eseri seslendirerek, kulakların pasını sildi.

'Kış Konseri' kapsamında Alaşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu sahne aldı. TRT İzmir Türk sanat müziği sanatçısı Turgay Kızıltuğ'un yönetiminde sahne alan 30 kişilik koro, çeşitli makamlardaki yaklaşık 33 eseri seslendirdi.Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde verilen konserde koro, Uşşak, hicaz, rast, nihavent eserler koro ve solo olarak 33 eser seslendirildi. İzleyenler zaman zaman koroya eşlik ettiler. 
 

ÖKÜZCÜOĞLU: KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SÜRECEK

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, konser sonunda şef Turgay Kızıltuğ'a çiçek verip, müzik severlere seslendi: "Belediyemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilenKış konserini bizlere sunan,  Türk Sanat Müziği Korosuna çok teşekkür ediyoruz. Amacımız her alanda olduğu gibi kültürel etkinliklerde de vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri vermeyi amaçlıyoruz, çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.