KIZILAY’DAN KİMSESİZLERE DESTEK ZİYARETİ SÜRÜYOR

20.11.2020 - 10:43, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KIZILAY’DAN KİMSESİZLERE DESTEK ZİYARETİ SÜRÜYOR

Alaşehir’de yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar unutulmuyor. Kızılay Derneği, ilçe genelinde tespit edilen söz konusu vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek, temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Desteklerin düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi.
Alaşehir Kızılay Derneği Alaşehir’de bulunan 65 yaş üstü kimsesiz, yalnız yaşayan, bakıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, ayniyat desteği veriyor. Kızılay Derneği mahalle muhtarlarından aldıkları destek ve bilgiler doğrultusunda, mahallede oturan 65 yaş üstü, kimsesiz, bakanı olmayan ve ihtiyaç sahibi aileleri her hafta ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşılıyor. GÜNAY: HER ZAMAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ Alaşehir Kızılay Derneği Başkanı Arif Günay, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz tarafından gönderilen kuru ve sıvı gıdalar oluşan erzak yardımlarını gönüllü ekiplerimizle birlikte mahallerimizde muhtarların yardımlarıyla tespit ettiğimiz, 65 yaş üstü yalnız yaşayan, bakanı olmayan, bakıma muhtaç ailelerin aileleri ziyaret ediyoruz. Ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılayacak ayni yardımlar yapıyoruz, hatırlarını soruyoruz. Varsa değişik ihtiyaçları, tespit edip, yardımcı oluyoruz. Bu tür ihtiyaç sahibi aileleri her hafta ziyaret ederek, genel ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”dedi.
Alaşehir’de yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar unutulmuyor. Kızılay Derneği, ilçe genelinde tespit edilen söz konusu vatandaşları hanelerinde ziyaret ederek, temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Desteklerin düzenli olarak sürdürüleceği belirtildi.

Alaşehir Kızılay Derneği Alaşehir’de bulunan 65 yaş üstü kimsesiz, yalnız yaşayan, bakıma muhtaç aileleri ziyaret ederek, ayniyat desteği veriyor. Kızılay Derneği mahalle muhtarlarından aldıkları destek ve bilgiler doğrultusunda, mahallede oturan 65 yaş üstü, kimsesiz, bakanı olmayan ve ihtiyaç sahibi aileleri her hafta ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşılıyor.

GÜNAY: HER ZAMAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ

Alaşehir Kızılay Derneği Başkanı Arif Günay, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz tarafından gönderilen kuru ve sıvı gıdalar oluşan erzak yardımlarını gönüllü ekiplerimizle birlikte mahallerimizde muhtarların yardımlarıyla tespit ettiğimiz, 65 yaş üstü yalnız yaşayan, bakanı olmayan, bakıma muhtaç ailelerin aileleri ziyaret ediyoruz. Ailelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılayacak ayni yardımlar yapıyoruz, hatırlarını soruyoruz. Varsa değişik ihtiyaçları, tespit edip, yardımcı oluyoruz. Bu tür ihtiyaç sahibi aileleri her hafta ziyaret ederek, genel ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.