KAHVEHANE İŞLETİCİSİ KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNİ ALIYOR

16.03.2020 - 09:21, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KAHVEHANE İŞLETİCİSİ KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNİ ALIYOR

Alaşehirli kahvehane işletmecisi Yaşar Koç, Beşeylül Mahallesi’nde hizmet veren işyerinde koronavirüs önlemlerini alıyor.
Kahvehanede kullanılan okey taşlarını her gün kloraklı ve sirkeli su ile yıkayıp, kuruluyor. Müşterilerine belirli aralıklarla kolonya servisi yapıyor. Her gün yerleri kloraklı ve sirkeli su ile paspas ediyor, lavoboları yıkıyor. Lavobada sıvı sabun kullandırıyor. Dünya çapında hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Alaşehirli kahvehane işletmecisi Yaşar Koç, işyerinde bu güne kadar rutin olarak yaptığı dezenfekte işlerini, salgının Türkiye’de de görülmesinden sonra her gün yapmaya ve kahvehaneye gelen müşterilerine belirli aralıklarla kolonya dağıtımına başladı. “MÜŞTERİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ” İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Yaşar Koç, “İşyerimde okey taşlarımızı haftada bir kez yıkayıp, steril ederken, koronavirüsün Türkiye’de görülmesinden sonra okey taşlarını her gün kloraklı  ve sirkeli su ile yıkayarak, steril etmeye başladık. Lavoboları ve yerleri kloraklı  ve sirkeli su ile temizliyorum, yerleri paspas ediyorum. İşyerime gelen müşterilerime kolonya servisi yaparak, hepimizin sağlığını korumaya çalışıyoruz. Dünya çapında yaşanan salgın, ne yazık ki ülkemizde de görüldü. Millet olarak, panik yapmadan, hepimiz üzerimize  düşeni yapmamız gerekiyor.  Bu konuda devletimizin yaptığı mücadeleye bizlerin de katkıda bulunması gerekir.  Top yekün önlemleri almamız şart.” dedi.
Alaşehirli kahvehane işletmecisi Yaşar Koç, Beşeylül Mahallesi’nde hizmet veren işyerinde koronavirüs önlemlerini alıyor.

Kahvehanede kullanılan okey taşlarını her gün kloraklı ve sirkeli su ile yıkayıp, kuruluyor. Müşterilerine belirli aralıklarla kolonya servisi yapıyor. Her gün yerleri kloraklı ve sirkeli su ile paspas ediyor, lavoboları yıkıyor. Lavobada sıvı sabun kullandırıyor.

Dünya çapında hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Alaşehirli kahvehane işletmecisi Yaşar Koç, işyerinde bu güne kadar rutin olarak yaptığı dezenfekte işlerini, salgının Türkiye’de de görülmesinden sonra her gün yapmaya ve kahvehaneye gelen müşterilerine belirli aralıklarla kolonya dağıtımına başladı.

“MÜŞTERİLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

İnsan sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Yaşar Koç, “İşyerimde okey taşlarımızı haftada bir kez yıkayıp, steril ederken, koronavirüsün Türkiye’de görülmesinden sonra okey taşlarını her gün kloraklı  ve sirkeli su ile yıkayarak, steril etmeye başladık. Lavoboları ve yerleri kloraklı  ve sirkeli su ile temizliyorum, yerleri paspas ediyorum. İşyerime gelen müşterilerime kolonya servisi yaparak, hepimizin sağlığını korumaya çalışıyoruz. Dünya çapında yaşanan salgın, ne yazık ki ülkemizde de görüldü. Millet olarak, panik yapmadan, hepimiz üzerimize  düşeni yapmamız gerekiyor.  Bu konuda devletimizin yaptığı mücadeleye bizlerin de katkıda bulunması gerekir.  Top yekün önlemleri almamız şart.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.