KALBİNE YENİK DÜŞEN POLİS TOPRAĞA VERİLDİ

23.03.2020 - 09:23, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KALBİNE YENİK DÜŞEN POLİS TOPRAĞA VERİLDİ

Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Saadettin Yalım Caddesi’ndeki evinde rahatsızlanan ve hayatını kaybeden Alaşehirli polis memuru Engin Gündüz, son yolculuğuna uğurlandı. Merkez Pazar Camii’nde kılan cenaze namazının ardından polisin naşı polis mangası tarafından taşınarak, yeni mezarlığa defnedildi.
Çarşamba günü sabah saatlerinde görev yaptığı Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Saadettin Yalım Caddesi’ndeki evinde rahatsızlanan, polis memuru Engin Gündüz, 112 acil servis tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 45 Yaşında 1 çocuk babası 20 yıllık polis memuru, önceki gün öğlen Alaşehir Pazar Camii’nde kılınan namazının ardından, kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. Cenazesi polis mangası tarafından törenle kaldırıldı.  Alaşehirli Polis, edinilen bilgilere göre, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Saraybahçe Polis Merkezinde görev yapıyordu. İMAM VATANDAŞLARI UYARDI, ÖĞLEN NAMAZINI HERKES KENDİSİ KILDI Alaşehir Pazar Camii İmamı İsmail Uykun, öğlen namazı öncesi cami bahçesinde bulunan vatandaşları uyararak, “Birbirinizden uzak, durunuz, bakanlığımızın uyarılarına uyalım. Bu hepimizin sağlığı için öneml, öğlen namazını da her kes kendisi kılacak, uyarılara uyalım.”dedi. Alaşehirli Polis’in Eşi İlkay, oğlu Batu Burak, meslektaşları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazında imam yine vatandaşları uyararak, “Lütfen birbirimizden bir metre uzak duralım.”dedi. POLİS MEMURU BAYILIP YERE DÜŞTÜ Cenaze başında nöbet tutan polis memuru meslektaşının vefatına üzüntüsünden, rahatsızlanıp yere düştü, meslektaşları tarafından ayağa kaldırılan polis memurunun tansiyonunun düşmesi sonucu yere düştüğü ve her hangi bir rahatsızlığının olmadığı öğrenildi.
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Saadettin Yalım Caddesi’ndeki evinde rahatsızlanan ve hayatını kaybeden Alaşehirli polis memuru Engin Gündüz, son yolculuğuna uğurlandı. Merkez Pazar Camii’nde kılan cenaze namazının ardından polisin naşı polis mangası tarafından taşınarak, yeni mezarlığa defnedildi.

Çarşamba günü sabah saatlerinde görev yaptığı Kocaeli’nin İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Saadettin Yalım Caddesi’ndeki evinde rahatsızlanan, polis memuru Engin Gündüz, 112 acil servis tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 45 Yaşında 1 çocuk babası 20 yıllık polis memuru, önceki gün öğlen Alaşehir Pazar Camii’nde kılınan namazının ardından, kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mezarlıkta toprağa verildi. Cenazesi polis mangası tarafından törenle kaldırıldı.  Alaşehirli Polis, edinilen bilgilere göre, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Saraybahçe Polis Merkezinde görev yapıyordu.

İMAM VATANDAŞLARI UYARDI, ÖĞLEN NAMAZINI HERKES KENDİSİ KILDI

Alaşehir Pazar Camii İmamı İsmail Uykun, öğlen namazı öncesi cami bahçesinde bulunan vatandaşları uyararak, “Birbirinizden uzak, durunuz, bakanlığımızın uyarılarına uyalım. Bu hepimizin sağlığı için öneml, öğlen namazını da her kes kendisi kılacak, uyarılara uyalım.”dedi.

Alaşehirli Polis’in Eşi İlkay, oğlu Batu Burak, meslektaşları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazında imam yine vatandaşları uyararak, “Lütfen birbirimizden bir metre uzak duralım.”dedi.

POLİS MEMURU BAYILIP YERE DÜŞTÜ

Cenaze başında nöbet tutan polis memuru meslektaşının vefatına üzüntüsünden, rahatsızlanıp yere düştü, meslektaşları tarafından ayağa kaldırılan polis memurunun tansiyonunun düşmesi sonucu yere düştüğü ve her hangi bir rahatsızlığının olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.