KARAÇOBAN'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

DİĞER 12.05.2018 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KARAÇOBAN'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökhan Karaçoban, Anneler Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.
Annelerin, sabır, sadakat, hoşgörü, şefkat ve koşulsuz sevgiyi tek çatı altında buluşturabilen yegane varlıklar olduğunu ifade eden Karaçoban, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direkleri olduğunu belirtti. Tüm hayatını çocuğunun daha iyi olması için harcayan annelerin hakkının asla ödenemeyeceğini vurgulayan Karaçoban, mesajında şunları kaydetti: "Bir ömür karşılıksız sevgiyle yavrusu için çarpan bir yürek, eşsiz fedakarlık ve merhamet, sınırsız hoşgörü, değeri ölçülemez bir emektir anne. Varlık sebebimiz, yüzümüze kondurulan ilk öpücük, başımızı okşayan ilk el, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi, sevgi ve şefkatin kaynağıdır anne. Hayata hayat veren, cana can katan, bizlere hayatı öğreten, bizlerin kişiliğini yoğuran, geleceğe hazırlayandır. Çocuk, aile, toplum onların ellerinde şekillenir ve biçim kazanır. Milletler onların ışıklarıyla aydınlanır. Kadın 'anne' olarak yeri doldurulamaz bir değere sahiptir. Kadim medeniyetimizde en yüksek mertebelere layık görülen ve baş tacı edilen annelerimiz, hayata adım attığımız ilk andan itibaren bizlere kattıklarıyla sadece bizim değil; ailenin ve toplumun mimarıdırlar. Gelenek ve göreneklerimizin, milli, manevi ve insani değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasında üstlendikleri kilit rolü hakkıyla ifade eden annelerimiz, medeniyetler inşa etmektedir. Bilgi ve tecrübelerini çocuklarına aktaran annelerin ilmik ilmik dokuduğu, itinayla işlediği nesiller, insanlığın da kaderini tayin ederler. Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle hayatımızda mucizeler gerçekleştiren annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez. Varlıklarıyla hayatımızı anlamlandıran ve hayat boyu yol göstericimiz olan annelerimizin değerini çok iyi bilmeli ve onlara karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Anneler Günü vesilesiyle, evlatlarını, eşlerini vatan uğruna şehit veren, acıları acılarımız olan annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan evlatlarının annesi değerli eşlerine ve annelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri olmak üzere toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakarlıklarıyla bir huzur adasına dönüştüren baş tacımız annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."  
İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökhan Karaçoban, Anneler Günü dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

Annelerin, sabır, sadakat, hoşgörü, şefkat ve koşulsuz sevgiyi tek çatı altında buluşturabilen yegane varlıklar olduğunu ifade eden Karaçoban, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerin, aile ve toplum hayatının temel direkleri olduğunu belirtti.

Tüm hayatını çocuğunun daha iyi olması için harcayan annelerin hakkının asla ödenemeyeceğini vurgulayan Karaçoban, mesajında şunları kaydetti:

"Bir ömür karşılıksız sevgiyle yavrusu için çarpan bir yürek, eşsiz fedakarlık ve merhamet, sınırsız hoşgörü, değeri ölçülemez bir emektir anne. Varlık sebebimiz, yüzümüze kondurulan ilk öpücük, başımızı okşayan ilk el, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi, sevgi ve şefkatin kaynağıdır anne. Hayata hayat veren, cana can katan, bizlere hayatı öğreten, bizlerin kişiliğini yoğuran, geleceğe hazırlayandır. Çocuk, aile, toplum onların ellerinde şekillenir ve biçim kazanır. Milletler onların ışıklarıyla aydınlanır. Kadın 'anne' olarak yeri doldurulamaz bir değere sahiptir. Kadim medeniyetimizde en yüksek mertebelere layık görülen ve baş tacı edilen annelerimiz, hayata adım attığımız ilk andan itibaren bizlere kattıklarıyla sadece bizim değil; ailenin ve toplumun mimarıdırlar. Gelenek ve göreneklerimizin, milli, manevi ve insani değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasında üstlendikleri kilit rolü hakkıyla ifade eden annelerimiz, medeniyetler inşa etmektedir. Bilgi ve tecrübelerini çocuklarına aktaran annelerin ilmik ilmik dokuduğu, itinayla işlediği nesiller, insanlığın da kaderini tayin ederler. Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle hayatımızda mucizeler gerçekleştiren annelerimizin hakkı hiç bir şekilde ödenemez. Varlıklarıyla hayatımızı anlamlandıran ve hayat boyu yol göstericimiz olan annelerimizin değerini çok iyi bilmeli ve onlara karşı sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. Anneler Günü vesilesiyle, evlatlarını, eşlerini vatan uğruna şehit veren, acıları acılarımız olan annelerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan evlatlarının annesi değerli eşlerine ve annelerine her zaman sahip çıkacağımızı bir kez daha vurgulamak isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehitlerimiz ve gazilerimizin anneleri olmak üzere toplumumuzun temelini oluşturan aile yuvasını, fedakarlıklarıyla bir huzur adasına dönüştüren baş tacımız annelerimizin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.