Karayolu Trafik Haftası kutlanıyor

10.05.2017 - 10:53, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Karayolu Trafik Haftası kutlanıyor

Karayolu Trafik Haftası, İlçe Trafik Tim Komutanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında vatandaşların görebileceği noktalara ve kahvehanelere afiş ve pankartlar asılırken, yol uygulamalarında sürücüler bilgilendirildi.
Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve bu günü takip eden Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafik güvenliğini artırmak ve vatandaşların trafik kurallarına uyumunu en üst düzeye çıkarmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. GÖRSEL ÇALIŞMALAR BE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI İlçe Trafik Tim Komutanlığı tarafından organize edilen çalışmalarda kahvehanelere üzerinde trafik kurallarına uyulmasını tavsiye eden resim ve mesajların bulunduğu afişler dağıtılarak, kahvehanelerin camlarını asılması sağlandı. Kent Meydanı ve Denizli yolu şehir çıkışına yakın bir bölgeye pankartlar asılırken, Özel Halk otobüslerine araçları sahiplerine de araçlarına yapıştırmaları için trafik bilincini artıran afişler dağıtıldı. Jandarma Tim Komutanlığı görsel çalışmalarının yanı sıra yollarda yapılan uygulamalarda sürücülere trafik kurallarına uymalarını tavsiye edildi. Karayolu Trafik Haftasının İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı tarafından hafta boyunca yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edeceği öğrenildi. Trafik Tim Komutanlığının okullarda uygulamalı ve sinevizyon destekli eğitimler vermesi bekleniyor.
Karayolu Trafik Haftası, İlçe Trafik Tim Komutanlığı tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında vatandaşların görebileceği noktalara ve kahvehanelere afiş ve pankartlar asılırken, yol uygulamalarında sürücüler bilgilendirildi.

Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve bu günü takip eden Karayolu Trafik Haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafik güvenliğini artırmak ve vatandaşların trafik kurallarına uyumunu en üst düzeye çıkarmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

GÖRSEL ÇALIŞMALAR BE BİLGİLENDİRMELER YAPILDI

İlçe Trafik Tim Komutanlığı tarafından organize edilen çalışmalarda kahvehanelere üzerinde trafik kurallarına uyulmasını tavsiye eden resim ve mesajların bulunduğu afişler dağıtılarak, kahvehanelerin camlarını asılması sağlandı. Kent Meydanı ve Denizli yolu şehir çıkışına yakın bir bölgeye pankartlar asılırken, Özel Halk otobüslerine araçları sahiplerine de araçlarına yapıştırmaları için trafik bilincini artıran afişler dağıtıldı. Jandarma Tim Komutanlığı görsel çalışmalarının yanı sıra yollarda yapılan uygulamalarda sürücülere trafik kurallarına uymalarını tavsiye edildi.

Karayolu Trafik Haftasının İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlığı tarafından hafta boyunca yapılacak çeşitli etkinliklerle devam edeceği öğrenildi. Trafik Tim Komutanlığının okullarda uygulamalı ve sinevizyon destekli eğitimler vermesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.