KARDEŞ OKUL İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

GÜNDEM 12.04.2019 - 09:41, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KARDEŞ OKUL İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

Alaşehir Sekine Evren Teknik Meslek Lisesi, kardeş okul olarak seçtikleri Dağhacıyusuf İlkokulu için kermes düzenledi. Kermes gelirleri, kardeş okulun ihtiyaçları ve ihtiyaç sahibi öğrencileri için kullanılacak.
Alaşehir Sekine Evren Teknik Meslek Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sosyal  sorumluluk projesi  kapsamında  Dağhacıyusuf  İlkokulu kardeş okul olarak seçildi. Proje doğrultusunda kardeş okul ve öğrencilerinin ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalışmalar yapılması kararı alındı. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler evlerinde hazırlayıp geldikleri, kek, pasta, sarma,  gözleme, börek, tatlı, tavuklu pilav gibi yiyecekler hazırlandı. Hazırlanan yiyecekler Sevgi Yolu üzerinde  stant kurularak  öğrenciler tarafından satıldı. KARDEŞ OKULUN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK Okul Müdüresi Nurten Kocakabak, sosyal  sorumluluk projesi kapsamında kardeş okul çalışması sonucu kırsal dağ  mahallesi olan Dağhacıyusuf Mahallesi İlkokulu’nu kardeş okul olarak seçtik. Bu kapsamda kardeş okulumuzun  ve  ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmalar yapıyoruz. İlk etapta kermes düzenledik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz evlerinde hazırlamış oldukları kek, pasta, börek, tatlı, sarma, gözleme gibi yiyecekler hazırlandı. Hazırlanan yiyecekleri  Sevgi Yolu üzerinde kurulan stantta sattık. Elde ettiğimiz gelirin tamamını kardeş okulumuzun ve öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanacağız."dedi.
Alaşehir Sekine Evren Teknik Meslek Lisesi, kardeş okul olarak seçtikleri Dağhacıyusuf İlkokulu için kermes düzenledi. Kermes gelirleri, kardeş okulun ihtiyaçları ve ihtiyaç sahibi öğrencileri için kullanılacak.

Alaşehir Sekine Evren Teknik Meslek Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri tarafından sosyal  sorumluluk projesi  kapsamında  Dağhacıyusuf  İlkokulu kardeş okul olarak seçildi. Proje doğrultusunda kardeş okul ve öğrencilerinin ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde çalışmalar yapılması kararı alındı. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler evlerinde hazırlayıp geldikleri, kek, pasta, sarma,  gözleme, börek, tatlı, tavuklu pilav gibi yiyecekler hazırlandı. Hazırlanan yiyecekler Sevgi Yolu üzerinde  stant kurularak  öğrenciler tarafından satıldı.

KARDEŞ OKULUN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK

Okul Müdüresi Nurten Kocakabak, sosyal  sorumluluk projesi kapsamında kardeş okul çalışması sonucu kırsal dağ  mahallesi olan Dağhacıyusuf Mahallesi İlkokulu’nu kardeş okul olarak seçtik. Bu kapsamda kardeş okulumuzun  ve  ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmalar yapıyoruz. İlk etapta kermes düzenledik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz evlerinde hazırlamış oldukları kek, pasta, börek, tatlı, sarma, gözleme gibi yiyecekler hazırlandı. Hazırlanan yiyecekleri  Sevgi Yolu üzerinde kurulan stantta sattık. Elde ettiğimiz gelirin tamamını kardeş okulumuzun ve öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanacağız."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.