KASACI'DAN VEDA ZİYARETLERİ

DİĞER 06.07.2018 - 09:45, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

KASACI'DAN VEDA ZİYARETLERİ

Alaşehir Jandarma Komutanı iken Batman'ın Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J.Yzb. Selim Kasacı, Alaşehirli bürokratlara veda ziyaretlerinde bulundu. Kasacı, Kaymakam Abdullah Uçgun'u ve Belediye Başkanı Ali Uçak'ı ziyaret ederek, veda etti.
Alaşehir Jandarma Komutanı iken Batman'ın Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J.Yzb. Selim Kasacı ve Alaşehir Jandarma Komutanı olarak görevlendirilen Jandarma Başçavuş Hakan Gülbay, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti. UÇGUN: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI REŞEKKÜR EDİYORUZ Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun, "İlçemizde yaptığı özverili hizmetlerden dolayı İlçe Jandarma Komutanımıza teşekkür ediyorum. Kendisinin yeni görev yerinde de aynı başarı ve özveriyi göstereceğine yürekten inanıyorum. Bundan sonra da meslek hayatındaki başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum."dedi.  J.Yzb. Selim Kasacı da ilçede çalıştığı süre zarfında kendisine verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Uçgun'a teşekkürlerini sundu. BAŞKAN UÇAK'I DA ZİYARET ETTİ Bir süredir Alaşehir'de görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Batman'ın Kozluk ilçesine tayini çıkması sebebiyle veda ziyaretlerine başladı. Belediye Başkanı Ali Uçak'ı da ziyaret eden Kasacı, Başkan Uçak nezdinde Alaşehirlilere teşekkür etti. UÇAK: YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ Batman'ın Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Uçak, makamında ağırladığı Kasacı'ya "Alaşehir'e vermiş olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim."dedi.  
Alaşehir Jandarma Komutanı iken Batman'ın Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J.Yzb. Selim Kasacı, Alaşehirli bürokratlara veda ziyaretlerinde bulundu. Kasacı, Kaymakam Abdullah Uçgun'u ve Belediye Başkanı Ali Uçak'ı ziyaret ederek, veda etti.

Alaşehir Jandarma Komutanı iken Batman'ın Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığına atanan J.Yzb. Selim Kasacı ve Alaşehir Jandarma Komutanı olarak görevlendirilen Jandarma Başçavuş Hakan Gülbay, İlçe Kaymakamı Abdullah Uçgun'u makamında ziyaret etti.

UÇGUN: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI REŞEKKÜR EDİYORUZ

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Kaymakam Uçgun, "İlçemizde yaptığı özverili hizmetlerden dolayı İlçe Jandarma Komutanımıza teşekkür ediyorum. Kendisinin yeni görev yerinde de aynı başarı ve özveriyi göstereceğine yürekten inanıyorum. Bundan sonra da meslek hayatındaki başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum."dedi.

 J.Yzb. Selim Kasacı da ilçede çalıştığı süre zarfında kendisine verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Uçgun'a teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN UÇAK'I DA ZİYARET ETTİ

Bir süredir Alaşehir'de görev yapan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Batman'ın Kozluk ilçesine tayini çıkması sebebiyle veda ziyaretlerine başladı. Belediye Başkanı Ali Uçak'ı da ziyaret eden Kasacı, Başkan Uçak nezdinde Alaşehirlilere teşekkür etti.

UÇAK: YENİ GÖREV YERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Batman'ın Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak'a veda ziyaretinde bulundu. Başkan Uçak, makamında ağırladığı Kasacı'ya "Alaşehir'e vermiş olduğu başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.