Kavaklıdere Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalara başlandı

14.02.2019 - 09:40, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kavaklıdere Atıksu Arıtma Tesisi'nde çalışmalara başlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde 4 milyon 100 bin TL yatırım ile inşa edeceği tesiste çalışmalara başlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine de atıksu arıtma tesisleri inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi’nde inşa edilecek olan atıksu arıtma tesisinde çalışmalara başlandı. 4 milyon 100 bin TL yatırım bedeli ile inşa edilmeye başlanan tesiste temel kazıları yapılıyor. KAVAKLIDERE MASKİ FARKINI YAŞIYOR MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde atıksu kaynaklı çevre kirliliğine son vermek için yoğun tempoda çalıştıklarını ifade ederek, “Atıksu kaynaklı çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. 17 ilçesiyle kalkınmış bir Manisa için yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde Alaşehir’de yer alan Kavaklıdere Mahallesi’ne de atıksu arıtma tesisi kazandıracağız. Belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere’de 92 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmamız da var. İçme suyu depoları da inşa ediyoruz. 6 buçuk milyon TL’lik Kavaklıdere yatırımımıza 4 milyon 100 bin TL’lik atıksu arıtma tesisi yatırımımızı da ekledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün yatırımları sonrasında kazanan Manisa ve Manisalı hemşerilerimiz oluyor. Mahallemize yapılan yatırımların hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.  
MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Kavaklıdere Mahallesi’nde 4 milyon 100 bin TL yatırım ile inşa edeceği tesiste çalışmalara başlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine de atıksu arıtma tesisleri inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Alaşehir ilçesine bağlı Kavaklıdere Mahallesi’nde inşa edilecek olan atıksu arıtma tesisinde çalışmalara başlandı. 4 milyon 100 bin TL yatırım bedeli ile inşa edilmeye başlanan tesiste temel kazıları yapılıyor.

KAVAKLIDERE MASKİ FARKINI YAŞIYOR

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde atıksu kaynaklı çevre kirliliğine son vermek için yoğun tempoda çalıştıklarını ifade ederek, “Atıksu kaynaklı çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. 17 ilçesiyle kalkınmış bir Manisa için yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde Alaşehir’de yer alan Kavaklıdere Mahallesi’ne de atıksu arıtma tesisi kazandıracağız. Belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere’de 92 kilometrelik içme suyu hattı döşeme çalışmamız da var. İçme suyu depoları da inşa ediyoruz. 6 buçuk milyon TL’lik Kavaklıdere yatırımımıza 4 milyon 100 bin TL’lik atıksu arıtma tesisi yatırımımızı da ekledik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün yatırımları sonrasında kazanan Manisa ve Manisalı hemşerilerimiz oluyor. Mahallemize yapılan yatırımların hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.