Kavaklıdere MASKİ’yle Hizmete Kavuştu

11.08.2020 - 09:35, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kavaklıdere MASKİ’yle Hizmete Kavuştu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu yatırımlar ile yılların sorunlarına son veriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir’in en büyük mahallesi olan Kavaklıdere Mahallesinde ilk olarak 92 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.
Altyapı çalışmalarının ardından başlayan 340 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına başlandı. Yarıya gelinen çalışmayı Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik de yerinde inceledi. Aydınyer ve Çevik’e, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Uçak, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, MHP Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdal, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz eşlik etti. Mahalle ziyaretinde Yeniköy Muhtarı Mehmet Yanıker, Göbekli Muhtarı Hüseyin Sarıkaya ve Horzumkeserler Muhtarı Mehmet Eren de yer alarak talep ve isteklerini ilettiler. KAVAKLIDERE SAKİNLERİ HİZMETTEN MEMNUN Belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere ziyaretinde mahalle sakinleri ile de bir araya gelinerek yapılan yatırımlar hakkında bilgi verildi. Mahalle sakinleri yapılan yatırımlar nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinden Ertuğrul Okçu, “Doğma büyüme buralıyım. Kavaklıderemiz için ne gerekiyorsa yapılıyor. Hayırlısıyla taş döşeme çalışması en kısa sürede bitecek” dedi. Bir diğer mahalle sakini Tacettin Akyol da, “Çalışmadan memnunuz. En kısa zamanda faaliyete geçmesini istiyoruz. Teşekkürler” ifadelerini kullandı. KAVAKLIDERE’NİN BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, 17 ilçede idare olarak hizmetlerde hız kesmediklerini ifade ederek, Kavaklıdere’ye önemli yatırımlar yapıldığının altını çizdiler. Mahalleye altyapıdan üstyapıya, içme suyu depolarından atıksu arıtma tesisine kadar birçok yatırım yapıldığını belirten Aydınyer ve Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu yatırımlar ile yılların sorunlarına son veriyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir’in en büyük mahallesi olan Kavaklıdere Mahallesinde ilk olarak 92 kilometre içme suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Altyapı çalışmalarının ardından başlayan 340 bin metrekarelik üstyapı çalışmasına başlandı. Yarıya gelinen çalışmayı Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik de yerinde inceledi. Aydınyer ve Çevik’e, MHP Alaşehir İlçe Başkanı Ali Uçak, Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, MHP Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Erdal, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Himmet Güneş ve MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz eşlik etti. Mahalle ziyaretinde Yeniköy Muhtarı Mehmet Yanıker, Göbekli Muhtarı Hüseyin Sarıkaya ve Horzumkeserler Muhtarı Mehmet Eren de yer alarak talep ve isteklerini ilettiler.

KAVAKLIDERE SAKİNLERİ HİZMETTEN MEMNUN

Belde durumundan mahalleye dönüşen Kavaklıdere ziyaretinde mahalle sakinleri ile de bir araya gelinerek yapılan yatırımlar hakkında bilgi verildi. Mahalle sakinleri yapılan yatırımlar nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Mahalle sakinlerinden Ertuğrul Okçu, “Doğma büyüme buralıyım. Kavaklıderemiz için ne gerekiyorsa yapılıyor. Hayırlısıyla taş döşeme çalışması en kısa sürede bitecek” dedi. Bir diğer mahalle sakini Tacettin Akyol da, “Çalışmadan memnunuz. En kısa zamanda faaliyete geçmesini istiyoruz. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

KAVAKLIDERE’NİN BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, 17 ilçede idare olarak hizmetlerde hız kesmediklerini ifade ederek, Kavaklıdere’ye önemli yatırımlar yapıldığının altını çizdiler. Mahalleye altyapıdan üstyapıya, içme suyu depolarından atıksu arıtma tesisine kadar birçok yatırım yapıldığını belirten Aydınyer ve Çevik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.