Kaybolan Ilgaz’ı zabıta buldu

GÜNDEM 14.06.2017 - 16:29, Güncelleme: 03.12.2022 - 06:42
 

Kaybolan Ilgaz’ı zabıta buldu

Çarşı merkezinde kaybolan 3 yaşındaki küçük Ilgaz, Alaşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından bulunarak annesine teslim edildi.
Alaşehir çarşı merkezinde abisinin yanında alış veriş yaparken bir anlık dalgınlık sonucu kaybolan küçük Ilgaz’ı, Alaşehir Belediyesi Zabıta ekipleri buldu. Kaybolan 3 yaşlarındaki küçük çocuğun şüpheli davranışlarını fark eden Zabıta çalışanları, bulunan çocuğu vakit geçirmeksizin Zabıta Müdürlüğüne götürerek bir müddet orada misafir etti. ÇİKOLATA VE OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ Kendisini ifade edemediği için bir süre Zabıta Müdürlüğünde bekletilen Ilgaz’ın yakınlarından beklenilen kayıp müracaatı gecikince en son bulunduğu mevkideki kamera kayıtları üzerinden aile büyüklerine ulaşılarak Ilgaz'ın annesine erişildi. Bu süre zarfında Zabıta Müdürlüğünde konuk edilen Ilgaz’a çikolata ve oyuncak hediye ederek gönlünü alan Zabıta memurları Ilgaz’ı güvenli bir şekilde annesine teslim etti.
Çarşı merkezinde kaybolan 3 yaşındaki küçük Ilgaz, Alaşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından bulunarak annesine teslim edildi.

Alaşehir çarşı merkezinde abisinin yanında alış veriş yaparken bir anlık dalgınlık sonucu kaybolan küçük Ilgaz’ı, Alaşehir Belediyesi Zabıta ekipleri buldu. Kaybolan 3 yaşlarındaki küçük çocuğun şüpheli davranışlarını fark eden Zabıta çalışanları, bulunan çocuğu vakit geçirmeksizin Zabıta Müdürlüğüne götürerek bir müddet orada misafir etti.

ÇİKOLATA VE OYUNCAK HEDİYE EDİLDİ

Kendisini ifade edemediği için bir süre Zabıta Müdürlüğünde bekletilen Ilgaz’ın yakınlarından beklenilen kayıp müracaatı gecikince en son bulunduğu mevkideki kamera kayıtları üzerinden aile büyüklerine ulaşılarak Ilgaz'ın annesine erişildi. Bu süre zarfında Zabıta Müdürlüğünde konuk edilen Ilgaz’a çikolata ve oyuncak hediye ederek gönlünü alan Zabıta memurları Ilgaz’ı güvenli bir şekilde annesine teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve beseylul.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.